Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

<p>Bones a tots/es!</p> <p>Aquí teniu el meu blog com <strong>Agent Comercial de Thermomix® </strong> <strong>Girona</strong>!</p> <p><strong>Thermomix® </strong> ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!</p> <p>Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !</p> <p>Sóc de <strong>Figueres</strong>, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les <strong>comarques de Girona i Barcelona.</strong></p> <p>Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu <a href="https://thermomix-girona.es/mariona-camos-piera" target="_blank"><strong>blog</strong></a>!</p> <p>Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!</p> <p>@mammiona</p>

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Coca d’avocat amb Thermomix®

31 enero 2020
31 enero 2020

Hola!


avui us recomano una coca ben sana que ha adaptat una meva clienta al seu Thermomix® , la Expi, i m’ha encantat per l’originalitat dels ingredients i que amb el seu permís us la comparteixo! 


Espero que us agradi!


COCA d’AVOCAT


Ingredients: 200 grs d'avocat, 200 grs formatge cremòs (tipus Philadelphia), 200 grs mantega punt pomada (jo he posat oli AOVE), 300 grs sucre (jo 150 grs panela), 3 ous, 200 grs farina ( jo sense gluten ja preparada), 1 sobre de llevat, polsim sal i 50 grs xips de xocolata.


- 1r batre els 200gr d'avocat, 200gr de formatge, 200gr mantega i 300gr de sucre durant 1,5min|vel 5 i he anat incorporant els 3 ous un a un sense parar.


- Després incorporem 200gr de farina, 1 sobre de llevat i un polsim de sal, i barregem durant 1min|vel 5.


- Per últim, remenem una miqueta amb l’espàtula i posem la massa en un motlle i cap al forn durant 40min a 200º.



Foto cedida per Expi i recepta adaptada d’@aliterdulcia Pasteles con historia




Si voleu més informació sobre Thermomix® o ja estàs decidida en adquirir-ne un, no dubtis en contactar amb mi a través del formulari del meu blog!!!

Solicita demostración