Coca d’avocat amb Thermomix®

#Masas, panes y repostería 31 enero 2020

Hola!


avui us recomano una coca ben sana que ha adaptat una meva clienta al seu Thermomix® , la Expi, i m’ha encantat per l’originalitat dels ingredients i que amb el seu permís us la comparteixo! 


Espero que us agradi!


COCA d’AVOCAT


Ingredients: 200 grs d'avocat, 200 grs formatge cremòs (tipus Philadelphia), 200 grs mantega punt pomada (jo he posat oli AOVE), 300 grs sucre (jo 150 grs panela), 3 ous, 200 grs farina ( jo sense gluten ja preparada), 1 sobre de llevat, polsim sal i 50 grs xips de xocolata.


- 1r batre els 200gr d'avocat, 200gr de formatge, 200gr mantega i 300gr de sucre durant 1,5min|vel 5 i he anat incorporant els 3 ous un a un sense parar.


- Després incorporem 200gr de farina, 1 sobre de llevat i un polsim de sal, i barregem durant 1min|vel 5.


- Per últim, remenem una miqueta amb l’espàtula i posem la massa en un motlle i cap al forn durant 40min a 200º.



Foto cedida per Expi i recepta adaptada d’@aliterdulcia Pasteles con historia




Si voleu més informació sobre Thermomix® o ja estàs decidida en adquirir-ne un, no dubtis en contactar amb mi a través del formulari del meu blog!!!