Choux de brandada de bacallà

#Aperitivos, entrantes y tapas 02 diciembre 2017

Pensant en aperitius, sempre em ve el cap els profiterols o la massa choux. El que he fet és adaptar la recepta del cookido de choux de formatge per brandada de bacallà.


Som-hi???


Ingredients


100gr de brandada de bacallà (veure recepta Brandada de bacallà)


70gr de llet


60gr d'aigua


50gr mantega


1/2 culleredeta de sal


una mica de  sucre


80gr de farina de reposteria


2 ous


Procediment



  1. Posa al vas 70gr llet, 60gr d'aigua, 50gr de mantega, la sal i el sucre i programa 3min 90º vel2

  2. Afegeix 80gr farina de i barreja 10seg vel4. Retira el vas de la màquina i deixa refredar durant 10min.

  3. Precalenta el forn 200ºC. Forra 2 safates de forn amb paper de forn.

  4. Posa el vas denou a la seva posició. Programa vel4 i afageix a través de la obertura els 2 ous, un a un fins que estiguin completament integrats a la massa.

  5. Amb l'espàtula, baixa els ingredients cap al fons del vas. Incorpora 100gr de brandada de bacallà i barreja 10seg vel4. Posa la massa a una màniga pastissera amb boquilla llisa de 2cm.

  6. Ves posant volcanets de massa per la safata, no més grans que una nou, separats entre sí. Amb el dit humit d'aigua, allisa els pics de la superfície que sobresurten perquè no es cremin.

  7. Introdueix per tandes en el forn i forneja 20-25min (200ºC).

  8. Retira del forn i serveix templats o bé els parteixes per la meitat i introdueixes amb una altra màniga pastissera brandada de bacallà que t'haurà sobrat al fer-la.