advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

CARN ESTOFADA AMB FANTASMES DE PATATA AMB Thermomix®

22 October 2019
22 October 2019

Hola!!!


Ja falta poc per la nostra castanyada i paral·lelament el tradicional Halloween importat de terres angloparlants com Canadà, Estats Unit , Irlanda o Regne Unit, cada vegada més extesa en el nostre país. 




Cada vegada, suposo que per la novetat i per la diversió que aquesta festa comporta als més petits, Thermomix® s'ha adaptat amb receptes ben originals per poder sorprendre. 


Avui us presento "Carne Guisada con fantasmas de patata". 


PREPARACIÓ


1. Posa en un bol sobre la tapa del vas i pesa 850gr de carn de vedella sense nervis en trossets petits, i la salsa inglesa ( salsa Perrins).


2. Col·loca la papallona. Psa en el vas 500gr de patata en rodelles de 5mm, 170gr de llet i 1 cP de sal i programa 30min|90º|vel1


3. Afegeix la mantega i tritura 30seg|vel3. Posa la massa en una màniga pastissera i reserva. Neteja el vas.


4. Posa en el vas 150gr de ceba, 2 alls i 30gr d'oli d'oliva i troceja 3seg|vel5. Amb l'espàtula, baixa els ingredients cap al fons del vas i sofregeix 2min|120º|vel1.


5. Afegeix la carn reservada, 80gr de carrotes en rodelles, 1 branqueta d'api amb talls 1cm, i 80gr de nap en trossos de 5cm i programa 3min|100º|vel1.


6. Incorpora 2cG de farina, 3cG de tomata concentrada, 1 pastilla de caldo de carn, i 350gr d'aigua i programa 20min|100º|gir invers|vel cullera.


7. Afegeix 100gr de pèsols congelats, 100gr de blat de moro en conserva, i 100gr de xampinyons i programa 20min|100º|gir invers|vel cullera. Reparteix en 6 bols per servir. Amb la màniga pastissera, posa a sobre de la carn el purè de patata per fromar un fantasma. Col·loca 2 pèsols en mode d'ulls i serveix immediatament.


Espero que us agradi!


Si voleu més informació sobre Thermomix® només heu d'omplir le formulari del meu blog i em posaré en contacte amb vosaltres amb el menor temps possible!


Gràcies!!


Tm6. Carne Guisada con fantasmas de patata ( www.cookidoo.es )

Solicita demostración