Brandada de bacallà amb Thermomix® by Mireia JR

#Aperitivos, entrantes y tapas 19 febrero 2019

Hola!!!!!


us vull ensenyar una recepta d’una clienta, avui en dia amb comercial que sóc jo, però durant dos anys desatesa. Malhauradament com en molts casos. I ja en fa dos que torna a treure rendiment del seu Thermomix® , el meu màxim objectiu quan la vaig adoptar.


Ara farà 23 anys que la vaig conèixer, en el Campus del Valvi Girona al Collell, i des de llavors que ha estat un gran recolzament i una gran amiga, sempre al meu costat.


Bé, deixant-nos de melencolia, perquè el temps passat només ens recorda lo grans que ens hem fet, anem al gra!


Brandada de bacallà, un dels seus sopars preferits, (a part del sushi) menjats amb companyia, sobre una torradeta i fins i tot amb alguna oliveta negra pel cim. Plat fàcil, ràpid i boníssim!


Preparació



  1. Posa els 500gr de bacallà dessalat dintre el got i cobreix-lo d’aigua. Programa 5’|temp100|gir invers|vel.1 perquè agafi el bull. Llavors l’escorres bé en el cistellet, li treus la pell i les espines i el reserves.

  2. Posa en el got 200gr d’oli i programa 5’|temp120|vel1.

  3. Amb el Thermomix® en marxa, tira pel bocal els 3 dents d’alls i torna a programar 3’|temp120|vel5.


  4. Augmenta la velocitat a 6, i vas agregant poc a poc i alternant els 500gr de bacallà escorreguts i els 100gr de llet (vigila al tirar la llet, vas tapant amb el cubilet perquè no esquitxi) i augmenta fins a vel.8 fins que la massa quedi compacta i homogènia.


Espero que us agradi!!!!


Gràcies Mire. T’3.


Recorda que pots contactar en mi pel mateix blog, omplint el formulari amb les teves dades!