advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Bolonyesa de Soja amb Thermomix®

11 February 2020
11 February 2020
Categoría:

Hola!!!


La recepta que avui us vull compartir, és vegana i la gràcia de la recepta a part de què es fa amb Thermomix® , és que la soja ens substitueix la carn picada de la salsa a la bolonyesa d'una manera espectacular, el gust sembla el mateix!


Em va encantar, i és per això que tot i que la trobareu a cookidoo, us la comparteixo i m'agradaria que em diguéssiu si us ha agradat i què us ha semblat!


SALSA BOLOÑESA DE SOJA


Preparación


1.Posa en el vas 150gr de ceba en quarts, 1 dent d'all y 400gr de carrotes i troceja 5seg|vel5. Amb l'espàtula, baixa tots els ingredients cap al fons del vas. 


2.Afegeix 20gr d'oli d'oliva i sofregeix 3min|120°C|vel2.


3.Incorpora  800gr de tomata trocejada natural, 125gr de soja texturizada, 100gr d'agua, 90gr de tomate concentrado, 1cp sal, 1/2cp de pebre vermell dolç, 1/2 de pebre molt, i 1cp de sucre, 1cp1/2 d'alfàbrega i barreja amb l'espàtula. Col·loca el recipient varoma en posició i posa a dintre espirals d'1 carbassó i 150gr de bolets shitake i programa 17min|100°C|giro invers|vel 2.


Serveix amb pasta ( *cocción de pasta) o bé amb la verdura al vapor.



**Us deixo amb aquesta frase que dóna a pensar:


"Si el hombre quiere matar al tigre, se denomina a ésto deporte. Si el tigre quiere ma­tar al hombre, se denomina a ésto bestialidad" (George Bernard Shaw)

Solicita demostración
11 February 2020
icon-print-2