Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

<p>Bones a tots/es!</p> <p>Aquí teniu el meu blog com <strong>Agent Comercial de Thermomix® </strong> <strong>Girona</strong>!</p> <p><strong>Thermomix® </strong> ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!</p> <p>Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !</p> <p>Sóc de <strong>Figueres</strong>, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les <strong>comarques de Girona i Barcelona.</strong></p> <p>Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu <a href="https://thermomix-girona.es/mariona-camos-piera" target="_blank"><strong>blog</strong></a>!</p> <p>Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!</p> <p>@mammiona</p>

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Alcachofas en su crema con jamón

19 febrero 2021
19 febrero 2021
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Hola!


Hoy la Bet me ha recomendado esta receta que la encontraréis en cookidoo.es con el nombre de Alcachofas en su crema con gambas y jamón, pero en este caso sólo ha hecho el salteado de jamón, y queda riquísimo!!! así que os comparto la receta que es muy de invierno de días de lluvia o de mucho frío al exterior, y que la probéis y me digáis!


La receta es para 6 personas.


- Limpia las 6 alcachofas quitando las primeras hojas exteriores, cortando aprox. 2 cm de la punta y pelando el tallo (desecha los restos). Corta el tallo al ras y reserve. Corta las hojas para dejar el corazón de la alcachofa de aprox. 2,5 cm de grosor.


- Reserva en un bol los corazones de las alcachofas y en otro los tallos y las hojas. Cubra con agua fría y añada unas ramitas de perejil.


- Ponga en el vaso 150gr de puerro en rodajas y trocee 3 seg|vel 5. Con la espátula, baje el puerro hacia el fondo del vaso.


- Añada 200gr de patata y 30 g de aceite y rehogue 5 min|120°C|vel 1.


- Incorpora los tallos reservados, 400 g de hojas de alcachofa reservadas y 1 ramita de perejil y sofría 3 min|120°C|vel 2.


- Agrega 1cp de sal y 1000gr de agua. Sitúe el recipiente Varoma en su posición con las alcachofas, tape y programe 25 min|Varoma|vel 1. Retire el Varoma y reserve. Coloca el cubilete en la tapa y triture 2 min/vel 10. Pasa la crema por un colador cónico y reserve. Lave el vaso.


- Ponga en el vaso 1 diente de ajo, 1 cebolla y 1 ramita de perejil y trocee 3 seg|vel 5. Con la espátula, baje los ingredientes hacia el fondo del vaso.


- Agrega 20 g de aceite y 60gr de jamón serrano en dados pequeños y sofría 5 min|120°C|vel 1.


- Incorpora 60gr de vino y, sin poner el cubilete, programe 3min|Varoma|vel 2. Y listo para servir!


Foto cedida por @betibru


Espero que os guste y me contáis en Instagram @mammiona.

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19 febrero 2021