advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Cristina Rodriguez Maso

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

Com fer cuscús marroquí de pollastre amb llimona i olives amb Thermomix® / Como hacer cuscús marroquí de pollo con limón y aceitunas con Thermomix®

08 May 2019
08 May 2019
Categoría:

Bona tarda a tothom!!!


Aquest mes la població musulmana ha iniciat el Ramadà.Per això vull presentar-vos aquesta fantàstica recepta que podeu fer amb el vostre Thermomix® .


Comencem:


Ingredients


1 ½ cullerades de ras el hanout
3 culleradetes de cúrcuma mòlta
1 ½ culleradetes de sal
¾ culleradeta de pebre negre mòlt
600 g de contramuslo de pollastre sense pell ni ossos (en trossos 4 cm)
250 g de cuscús
630 g d'aigua
40 g d'oli de gira-sol
1 llimona
10 branquetes de julivert fresc (només les fulles)
3 grans d'all
80 g de ceba en dos trossos
60 g d'olives verdes sense pinyol
1 pastilla de brou de pollastre


Preparació


En un bol petit, barregi el ras el hanout, la cúrcuma, la sal i el pebre negre. Esteneu la meitat de la barreja en el fons d'un plat soper, arrebossat els contramuslos de pollastre en la barreja i posar-la a l'recipient Varoma, vos de deixar algunes ranures sense tapar perquè el vapor circuli. Reserva la resta de la barreja d'espècies.


Poseu un bol sobre la tapa del vas i malgrat el cuscús, 250 g d'aigua i l'oli de gira-sol, barregi amb una forquilla i reservi. Amb un pelador tall 4-6 tires de la pell de la llimona (només la part groga), espremi el suc i reservi.


Poseu el julivert al vas i piqui 4 seg / vel 7. Traieu del vas i reservi.Poseu els grans d'all i la ceba al vas i trossegi 4 seg / vel 5. Amb l'espàtula, baixi els ingredients cap al fons del vas.


Afegiu 10 g d'oli de gira-sol i la resta de la barreja d'espècies i sofregeix 4 min / 120 ° C / vel 1. Mentrestant, amb una forquilla, separi els grans de cuscús i estiri a la safata Varoma. Posar-la a l'Varoma, tapi i reservi.


Afegiu al vas 380 g d'aigua, les olives verdes, la pastilla de brou, la pell de llimona i el suc de llimona. Situeu el Varoma en la seva posició i programem 20 min / Varoma / gir invers / vel 1. Traieu el Varoma i poseu el cuscús en una font. Afegiu al vas el pollastre cuit i barregi amb l'espàtula. Aboqui sobre el cuscús i serveixi empolvorat amb el julivert picat reservat.

Bon profit!!Buenas tardes a todos !!!

Este mes la población musulmana ha iniciado el Ramadán.


Por eso quiero presentaros esta fantástica receta que puede hacer con su Thermomix® .

Empezamos:Ingredientes

    1 ½ cucharadas de ras el hanout
    3 cucharaditas de cúrcuma molida
    1 ½ cucharaditas de sal
    ¾ cucharadita de pimienta negra molida
    600 g de contramuslo de pollo sin piel ni huesos (en trozos 4 cm)
    250 g de cuscús
    630 g de agua
    40 g de aceite de girasol
    1 limón
    10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
    3 dientes de ajo
    80 g de cebolla en dos trozos
    60 g de aceitunas verdes sin hueso
    1 pastilla de caldo de pollo

Preparación

 En un bol pequeño, mezcle el ras el hanout, la cúrcuma, la sal y la pimienta negra. Extienda la mitad de la mezcla en el fondo de un plato sopero, reboce los contramuslos de pollo en la mezcla y colóquelos en el recipiente Varoma, asegúrese de dejar algunas ranuras sin tapar para que el vapor circule. Reserve el resto de la mezcla de especias.


Coloque un bol sobre la tapa del vaso y pese el cuscús, 250 g de agua y el aceite de girasol, mezcle con un tenedor y reserve. Con un pelador corte 4-6 tiras de la piel del limón (solo la parte amarilla), exprima el zumo y reserve.


Ponga el perejil en el vaso y pique 4 seg/vel 7. Retire del vaso y reserve.Ponga los dientes de ajo y la cebolla en el vaso y trocee 4 seg/vel 5. Con la espátula, baje los ingredientes hacia el fondo del vaso.
 


Agregue 10 g de aceite de girasol y el resto de la mezcla de especias y sofría 4 min/120°C/vel 1. Mientras tanto, con un tenedor, separe los granos de cuscús y extiéndalos en la bandeja Varoma. Colóquela en el Varoma, tape y reserve.
 


Añada al vaso 380 g de agua, las aceitunas verdes, la pastilla de caldo, la piel de limón y el zumo de limón. Sitúe el Varoma en su posición y programe 20 min/Varoma/giro inverso/vel 1. Retire el Varoma y ponga el cuscus en una fuente. Añada al vaso el pollo cocido y mezcle con la espátula. Vierta sobre el cuscús y sirva espolvoreado con el perejil picado reservado.


Bueno provecho!!Solicita demostración
08 May 2019
icon-print-2