advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Cristina Rodriguez Maso

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

Com fer conserva de carxofes amb oli amb Thermomix® / Como hacer conservas de alcachofas en aceite con Thermomix®

03 July 2019
03 July 2019

Bon dia a tothom,


es coneix com a conserva el resultat del procés de manipulació dels aliments de tal manera que s'eviti o es faci més lent el seu deteriorament.


Avui us vull convidar a fer una conserva de carxofes amb oli amb el vostre Thermomix® .


És una recepta fàcil de fer i útil pels amans de les carxofes.


Comencem:


Ingredients

750 g de vinagre de vi blanc
250 g de vi blanc
1 cullerada de sal
10 - 12 cors de carxofa frescos (d'aprox. 50 g c / u)                                                                                 1 - 2 grans d'all picats
2 fulles de llorer fresques
3 pessics de julivert sec
1 pessic de romaní sec esmicolat
10 grans de pebre negre
80 g d'oli d'oliva verge extra (i una mica més per omplir el pot)
 Aigua


Preparació

Poseu en el got el vinagre, el vi i programi 10 minuts / 100 ° C / vel 2.Afegiu la sal i les carxofes i programi 5 minuts / 100 ° C / gir invers / vel cullera. Mentrestant, estengui un drap net sobre la superfície de treball. Aboqui el contingut del vas en el recipient Varoma per escórrer les carxofes i col·loqui sobre el drap de cuina perquè perdin humitat.

Poseu en el got l'all, el llorer, el julivert, el romaní, 4 grans de pebre i 80 g d'oli d'oliva verge extra i barregi 10 seg / vel 3.


Poseu en 1 pot (de 500 ml) esterilitzat una capa fina d'oli. Poseu els cors de carxofes al pot i afegiu l'emulsió del vas i 6 grans de pebre. Aboqui oli d'oliva verge extra fins a cobrir del tot les carxofes i asseguri que no queden bosses d'aire.Tancament els pots, emboliqui'ls amb una gasa fina i métalos en una olla exprés. Cobreixi amb abundant aigua i cogui durant 25 minuts des que hagi arribat pressió. Deixeu refredar completament dins de l'olla (aprox. 1 hora). Utilitzeu a la seva conveniència.


Una salutació
Buenos días a todos,

se conoce como conserva el resultado del proceso de manipulación de los alimentos de tal manera que se evite o se haga más lento su deterioro.

Hoy os quiero invitar a hacer una conserva de alcachofas con aceite con su Thermomix® .

Es una receta fácil de hacer y útil para los amantes de las alcachofas.

Empezamos:Ingredientes

    750 g de vinagre de vino blanco
    250 g de vino blanco
    1 cucharada de sal
    10 - 12 corazones de alcachofa frescos (de aprox. 50 g c/u)
    1 - 2 dientes de ajo picados
    2 hojas de laurel frescas
    3 pellizcos de perejil seco
    1 pellizco de romero seco desmenuzado
    10 granos de pimienta negra
    80 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para llenar el tarro)
    agua

Preparación

Ponga en el vaso el vinagre, el vino y programe 10 min/100°C/vel 2.Añada la sal y las alcachofas y programe 5 min/100°C/giro inverso/vel cuchara. Mientras tanto, extienda un paño limpio sobre la superficie de trabajo. Vierta el contenido del vaso en el recipiente Varoma para escurrir las alcachofas y colóquelas sobre el paño de cocina para que pierdan humedad.Ponga en el vaso el ajo, el laurel, el perejil, el romero, 4 granos de pimienta y 80 g de aceite de oliva virgen extra y mezcle 10 seg/vel 3.Ponga en 1 tarro (de 500 ml) esterilizado una capa fina de aceite. Coloque los corazones de alcachofas en el tarro y añada la emulsión del vaso y 6 granos de pimienta. Vierta aceite de oliva virgen extra hasta cubrir por completo las alcachofas y asegúrese que no quedan bolsas de aire.Cierre los tarros, envuélvalos con una gasa fina y métalos en una olla exprés. Cubra con abundante agua y cueza durante 25 minutos desde que haya alcanzado presión. Deje enfriar completamente dentro de la olla (aprox. 1 hora). Utilice a su conveniencia.


Un saludo

Solicita demostración