advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

* Pilar Serra

DELEGACIÓ Thermomix® GIRONA

C/ MARQUES CALDES DE MONTBUI Nº 98-100

17003 GIRONA

TEL: 872080522

DELEGACIÓ Thermomix® GIRONA

C/ MARQUES CALDES DE MONTBUI Nº 98-100

17003 GIRONA

TEL: 872080522

Comprar Thermomix®

Escudella i carn d'olla

31 March 2020
31 March 2020
Categoría:




Bona tarda! Avui us penjo una recepta per fer escudella i carn d'olla amb la Thermomix® . Aquests dies que fa fred ve molt de gust. Espero que us agradi. #thermomix #thermomixgirona


Ingredients per la pilota:




-500g de carn picada mixta (porc/vedella)



-1 ou
-1 gra d’all



-Julivert fresc



-Sal i pebre



-100-150g de pa sec


-50g de llet




Ingredients varoma:


-300g de patata tallada a trossos grans



-100g de col tallada a trossos petits



-3 pastanagues a trossos



-150g de botifarra negra (embolicada en film transparent o paper d’alumini)




Ingredients pel cistellet:


-1 tros de pollastre amb ós (contra-cuix)



-1 os de pernil petit o ós salat



-1 os de vedella petit



-100g de porc (cansalada o un altre trosset similar)




En el vas:


-8 o 10 cigrons secs crus



-20g de nap o patata



-20g pastanaga



-100g de porro



-50g d’api


-2 culleradetes de sal



-1500-2000g d’aigua fins omplir els 2’2L del vas



-150-200g de pasta de sopa


Procediment:



  1. Posar en el got el pa sec, el gra d’all i el julivert. Triturar fins a fer farina uns segons a vel. 5-10. Afegir carn picada, ou, sal, pebre i 50g de llet i barrejar 10seg a vel. 3.


  2. Posar en un bol la carn de pilota. Formar les pilotes. Col·locar les patates, les verdures, les pilotes i la botifarra negra al Varoma


  3. Posar els cigrons crus. Polvoritzar 20seg a vel. 5-10. Mirar que estigui molt fi, si no es així repetir el procés.

  4. Posar les verdures i trossejar 5seg a vel. 4. Amb l’espàtula, baixar totes les verdures de la tapa i de les parets cap a les ganivetes.

  5. Col·locar el cistellet en el seu lloc amb els ossos, el pollastre, el porc, la vedella i la sal. Abocar l’aigua fins arribar al nivell dels 2’2L (1 centímetre per sota de la vorera del cistellet). Situar el recipient Varoma a la seva posició i programar 50 min, temperatura Varoma, vel. cullera. Un cop acabat el temps de cocció (50min), treure el caldo o brou i tornar a posar el cistellet amb el seu contingut i 1’5L d’aigua i tornar a programar 30min. Després barrejar el brou obtingut amb el d’abans (s’obté molt més brou)

Solicita demostración
31 March 2020
icon-print-2