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Merce Roca Vilalta Delegació Girona
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AMANIDA "COLESLAW" / ENSALADA "COLESLAW"
15 July 2014Una amanida, que per la seva simplicitat i vistositat us farà triomfar aquest estiu, podreu servir-la com en la foto i acompanyar-la de dues salses, jo, aqui us he posat una salsa de pebrots i una lactonesa. Thermomix® , en aquest cas ens facilitarà la seva elaboració, fent-nos el trossejat de diferents ingredients, ràpid, net, precís i molt, molt fàcil! Ja me'n direu el resultat!Una ensalada que por su simplicidad y vistosidad os hará triunfar este verano, podréis servirla como en la foto y acompañarla de dos salsas, yo, aquí os he puesto una vinagreta de pimientos y una lactonesa. Thermomix® , en este caso os facilitará su elaboración, troceando diferentes ingredientes de una manera rápida, limpia, precisa y muy, muy fácil! Ya me contaréis el resultado! AMANIDA COLESLAW:Ingredients:
- 3 ous durs
- 1 enciam o col
- 300 gr de pastanagues
- 200 gr de cogombres en vinagre (podeu canviar per tàperes o per cebetes,...)
- 200 gr d'olives en sense òs
- 1 col lombarda petita (o un tros)
- Trossegeu els ous 2 seg/vel 4. Retireu del got i reserveu.
- Trossegeu l'enciam. Aqui es pot fer servir també col. Si trossejeu l'enciam, feu-ho cobrint-lo d'aigua i programant 3 seg/vel 4. Retireu del got, escorreu l'enciam i reserveu.
- Trossegeu les pastanagues. Programeu 5 seg/vel 5. Retireu i reserveu.
- Trossegeu els cogombres i les olives 7 seg/vel 4. Retireu i reserveu.
- I, per últim trossejeu la col lombarda 5 seg/vel 5.
- Munteu la safata segons la foto. Podeu anar posant les verdures a la safata, tal com les aneu traient del got.
- 150 gr de llet
- 1 all
- sal
- 400 gr d'oli de girasol
- el suc de 1/2 llimona o unes gotes de vinagre
- Peseu l'oli en una gerra i reserveu.
- Poseu en el got la llet, l'all i la sal. Tritureu 1 min/37º/vel 5.
- Poseu el cubilet amb un pes al damunt (una fruita, per exemple), programeu 3 min/37º/vel 5 i aneu abocant l'oli a sobre la tapa.
- Afegiu el suc de llimona o el vinagre i barregeu uns segons a vel 5.
- 100 gr de pebrot verd
- 100 gr de pebrot vermell
- 100 gr de ceba tendra
- 1 ou dur (opcional)
- 200 gr d'oli d'oliva verge extra
- 50 gr de vinagre
- 10 gr de sal
- Poseu tots els ingredients al got i trossejeu 3 seg/vel 5.
- Aboqueu la vinagreta en un recipient i guardeu-ho a la nevera fins a l'hora de servir.
- 3 huevos duros
- 1 lechuga o repollo
- 300 gr de zanahorias
- 200 gr de pepinillos en vinagre (podéis cambiar por alcaparras o por cebolletas,...)
- 200 gr de aceitunas sin hueso
- 1 col lombarda pequeña (o un trozo)
- Trocear los huevos 2 seg/vel 4. Retirar del vaso y reservar.
- Trocear la lechuga. Aquí podemos utilizar repollo. Si troceamos la lechuga, lo hacemos cubriéndola con agua (una vez troceada en trozos regulares), programando 3 seg/vel 4. Retirar del vaso, escurrir la lechuga y reservar.
- Trocear las zanahorias. Programar 5 seg/vel 5. Retirar y reservar.
- Trocear los pepinillos y las aceitunas 7 seg/vel 4. Retirar y reservar.
- Y, por último trocear la col lombarda 5 seg/vel 5.
- Montar la bandeja según la foto. Podéis poner las verduras en la bandeja a medida que lo vais sacando del vaso.
- 150 gr de leche
- 1 ajo
- sal
- 400 gr de aceite de girasol
- el zumo de 1/2 limón o unas gotas de vinagre
- Pesar el aceite en una jarra y reservar.
- Poner en el vaso la leche, el ajo y la sal. Triturar 1 min/37º/vel 5.
- Poner el cubilete con un peso encima (una fruta, por ejemplo), programar 3 min/37º/vel 5 y verter el aceite encima de la tapa.
- Añadir el zumo del limón o el vinagre y mezclar unos segundos a vel 5.
- 100 gr de pimiento verde
- 100 gr de pimiento rojo
- 100 gr de cebolla
- 1 huevo duro (opcional)
- 200 gr de aceite de oliva virgen extra
- 50 gr de vinagre
- 10 gr de sal
- Poner todos los ingredientes en el vaso y trocear 3 seg/vel 5.
- Verter la vinagreta en un recipiente y guardarlo en la nevera hasta la hora de servir.