Soy Marta, Agente Comercial de Thermomix® de la delegación de Girona. En este espacio, mi Blogoesfera, podemos compartir ideas, recetas, experiencias.... o sencillamente buscar información de como utilizar y dar rendimiento a vuestra Thermomix® . Y para los posibles lectores y futuros clientes , si lo deseais, contactad conmigo y podeis ver una Degustación Culinaria gratuita y sin ningún compromiso.
Home › Delegación Girona › Marta Cullell Carbones › Pastas y arroces › AMANIDA ITALIANA DE PASTA AL PESTO
Marta Cullell Carbones
Soy Marta, Agente Comercial de Thermomix® de la delegación de Girona. En este espacio, mi Blogoesfera, podemos compartir ideas, recetas, experiencias.... o sencillamente buscar información de como utilizar y dar rendimiento a vuestra Thermomix® . Y para los posibles lectores y futuros clientes , si lo deseais, contactad conmigo y podeis ver una Degustación Culinaria gratuita y sin ningún compromiso.
¿Quieres que te llame Marta Cullell Carbones?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Marta Cullell Carbones por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
AMANIDA ITALIANA DE PASTA AL PESTO
02 May 2020El pesto és una de les salses més conegudes que existeixen per acompanyar un bon plat de pasta. El seu intens sabor i la seva textura la converteixen en tota una aposta segura. Es una salsa que s'elabora en cru i per preparar-la té alguns secrets importants, la quantitat o la qualitat dels ingredients principals. L'alfàbrega és un aliment que es pot cultivar a casa, a nivell de sabor i d'olor és una autèntica meravella, combinada amb els pinyons i el formatge parmesà i un bon oli d'oliva.
Ingredients
80 g de formatge parmesà
30 g de pinyons (i 1-2 cullerades més per servir)
1 gra d'all
80 g d'alfàbrega fresca (només les fulles) trossejades a mà
150 g d'oli d'oliva verge extra
1 ½ culleradetes de sal
1500 g d'aigua
500 g de pasta curta seca (tipus Farfalle)
150 g d'olives negres sense os
400 g de tomàquets cherry
300 g de mozzarelles mini
2-3 pessics de sal en escates
Preparació
1. Posar el formatge parmesà al vas i ratllar 15 seg / vel 10.
2. Afegir els pinyons, l'all, 60 g de fulles d'alfàbrega, l'oli i ½ culleradeta de sal i triturar 20 seg / vel 7. Treure el pesto del vas i reservar.
3. Posar l'aigua i 1 culleradeta de sal al vas i programar 14 min / 100 ° C / vel 1.
4. Afegir la pasta i, sense posar el cubilet, programar . Escorrer la pasta al recipient Varoma i refrescar sota l'aixeta amb aigua freda. Posar en un bol gran i regar amb el pesto reservat.
5. Afegir les olives negres, els tomàquets cherry, les boles de mozzarella, 20 g de fulles d'alfàbrega tallades a trossos a mà. Barrejar bé amb l'espàtula i servir amb sal en escates del damunt i 2-3 cullerades de pinyons.
Receta en Cookidoo .
https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r221200 Ensalada italiana de pasta con pesto
Proveu-la !!
Per més info ompliu el formulari del blog i em posaré en contacte amb vosaltres.
@marta_cullell