Rhubarb tarte with Thermomix®

#Postres y dulces 14 agosto 2019

Hola!!!!


Us escric d'una mica lluny, en aquest cas des d'England. Ara ja fa uns dies que estem aquí, i el Thermomix® ens hi ha acompanyat! 


Cada dia estem utilitzant el Tm6, i menys mal que ens el vam endur perquè el mejar de Fish & Chips no ens convens gaire, massa fregit, i les nenes necessiten varietat i menjar sa.


Però avui no us volia parlar del meu dia a dia, sinó d'un aliment que aquí en diuen *Rhubarb i el mengen bastant sovint.


Un dia dels que estava treballant com a voluntària, es va presentar el capità d'un dels vaixells del canal, i en agraïment a la meva tasta totalment solidària, em va regalar RHUBARBS. Jo em vaig quedar parada, evidentment molt agraïda, però no sabia exactament el que era, em pensava ben bé que era api. Però ell em va explicar, juntament amb els companys, l'aliment que era i per què l'utilitzaven aquí. Així és que em vaig comprometre a fer-los un pastís de rhubarb amb el meu Thermomix® i l'endemà els hi vaig portar.


Preparació


Massa


Preescalfar el forn a 180°C.


Col.loca dintre el vas 40gr d'ametlles i pica 10segons|vel7 .


Agrega 90gr de mantega, 200gr de farina, 100gr de secre glass, 1 ou i un polsim de sal marina, després barreja 20 segons|vel5 . Utiltza la massa per forrar un motlle quadrat per pastís d'uns 22cm. pressionant bé a les cantonades. Forneja 10minuts (180°C).


Crumble


Col.loca en el vas 100gr de mantega salada tallada a trocets, 75gr de sucre, 130gr de farina normal i 1 cp de canyella, i barreja 10 segons| vel.4 . Posa-ho en un bol, i deixa'l a part. Neteja el vas.


Farcit


Col.loca 400gr de peres tallades a quarts, sense cor i tallats a trossos, i pica 2segons|vel5 . Posa les peres en el cistellet i deixa-les escórrer i reserva.


Col.loca en el vas 300gr de ruibarb, 50gr de sucre i 250gr de fruits vermells fresos i cuina 30segons|120°C|vel 0.5 .


Col.loca les peres picades reservades sobre la massa i a lsobre el cubreixes amb la barreja de ruibarb i fruits vermells. Per últim posa el crumble reservat per sobre (jo hi vaig tirar algunes nebius per sobre). Forneja durant 25-30 minutos (180°C) fins que estigui dorat. 


Deixa refredar abans de treure-ho del motlle i servir. 




Els companys i companyes del canal els hi va encantar! Si proves de fer-ho em dius si t'ha agradat!


Gràcies!!!!



*Beneficis del Ruibarb
El ruibarb és una hortalissa , un aliment amb excel.lents propietats nutricionals i extraordinaris beneficis per l'organisme.


I ja saps, si necessites més informació sobre el Thermomix® , o estàs pensant en comprar-ne un, contacte amb mi a través del meu blog!