advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Petit Suís

05 February 2018
05 February 2018

En els nostres nens els hi encanta el Petit Suís però el volem fer més saludable??? Doncs prova aquesta recepta ben ràpida i fàcil de fer, cedida per una clienta, amb maduixes naturals i et sorprendràs!


Ingredients:


300gr maduixes


1/2 de sobre de gelatina neutra


90gr aigua


100gr nata


70gr formatge Philadelphia


Preparació:


Posem les maduixes en el vas i triturem 15seg a vel10. Afegim l’aigua i la nata, 3min 90 vel1.


Afegim la gelatina i programem 20seg vel4 i després afegim el formatge 30seg vel6.


I 2h a la nevera i llestos per menjar!!!!


Opció: col•lar el triturat de maduixes perquè no es notin tant les pepites.



Foto i recepta cedides per Anna Tebar.

Solicita demostración
05 February 2018
icon-print-2