Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Nutella casera

29 noviembre 2017
29 noviembre 2017

Ara que està tant de moda "l'oli de palma" i a l'hora és tan perjudicial, us vull escriure una recepta que molts la gaudirem sense haver d'anar al súper i menjar-nos una delícia sense saber quins ingredients porta realment.


Aquí la teniu!!!


Ingredients


100gr avellanes torrades i pelades


150gr de sucre


200gr llet sencera


100gr de xocolata negra fondant


100gr de xocolata blanca fondant


100gr de xocolata amb llet fondant


150gr d'oli de girasol/ oli de coco


Preparació



  1. Triturem les avellanes i el sucre 15seg vel10, que quedi una pasta.

  2. Afegim les xocolates fondants, i triturem 20seg vel9

  3. Afegim la llet sencera i l'oli de girasol i programem 7min 50º vel4

  4. Aboquem la crema en un recipient de vidre i la deixem refredar.

  5. Conservem a la nevera. (duració màxima  uns 10 dies)


Foto cedida per Tània Funalleras

Solicita demostración
29 noviembre 2017