Mug Cake amb Thermomix®

#Noticias Blog 10 marzo 2020

Hola!!!


Avui dimarts, 10 de març de 2020 ha sortit una nova col.lecció al cookidoo anomenada: Mug Cake. 


Què és un Mug cake? és una nova tendència en reposteria "pastís en tassa", sorgida d'Estats Units. És una barreja ràpida d'ingredients que finalitza en el microones en màxim 5 minuts.


*Recordeu que si us animeu a fer-los, necessitareu tasses aptes per a microones.


*És important fer-los i menjar-los al moment, sinó queda una mica pesat. 


...IMPORTANT!


Recordeu que la plataforma oficial de Thermomix®  www.cookidoo.es té un cost anual de 36€ .


QUIN ÉS L'AVANTATGE D'ESTAR SUBSCRIT?


Cookidoo ens deleita amb nous llibres (o col.leccions) cada mes i per tant amb noves receptes guiades per poder organitzar-nos millor durant la setmana. Totes les receptes noves que surten les podrem planificar en un menú setmanal o bé en carpetes personals i classificades, i després obtenir la llista de la compra.


DON'T WASTE YOUR TIME!


COM HO FEM PER SUBSCRIURE'NS? (Clica)


...


Si encara ets dels que no tens Thermomix® , però t'agradaria, no dubtis en contactar amb mi a través del formulari del meu blog!


RECEPTES QUE PODEN SER DEL TEU INTERÈS:


Brunyols de l'Empordà (Si cliques, trobaràs la recepta del Bunyol típic de l'Empordà, amb un gust com els de les àvies, però amb menys temps dedicat a la cuina, i amb un resultat espectacular).Rainbow cake o pastís d'arc de Sant Martí (Si cliques, trobaràs un pastís ben original per fer en aniversaris, o bé ara que s'acosta La Pasqua, i el decores per l'ocasió.Edició Cokkidoo (Si cliques, trobaràs la promoció vigent fins el 30 de març on inclou 3anys de subscripció a cookidoo, la bossa de transport, i 6 llibres)