Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

GRATINAT DE PORRO I CARBASSO

26 enero 2022

Tiempo de preparación 00:25:00 mins

Ración para 4 personas

26 enero 2022

Hola!


Avui us deixo un plat boníssim i saludable que ha fet amb el seu Thermomix® Tm6 una de les meves clientes i que ho ha volgut compartir amb tots nosaltres: Gratinat de porro i carbassó.


Aquesta recepta l'he modificat perquè fos apta per celíacs. La recepta original a l'hora de gratinar ho fa amb pa ratllat i formatge, canvio el pa ratllat per flocs de civada i llavors variades.


(En el pas 1 simplement barrejaríem en un bol els  50gr de pa ratllat i els 80gr de formatge ratllat i ho resarvaríem)


Espero que us agradi!


Pd. Recepta cedida per Mireia B.

Ingredientes

  • 30gr de flocs de civada
  • 50gr de llavors variades (sèsam torrat, pipes de girasol, chia, lli...)
  • 80gr de formatge parmesà a trossos
  • 200gr de ceba
  • 2 dents d'all
  • 3 ous
  • 1 cp de sal
  • 320gr de porro
  • 35gr d'oli d'oliva
  • 420gr de carbassó
  • Pebre al gust
  • 20gr de nata per cuinar (o bé nata evaporada, o crema de soja)

Pasos de la receta

1 Paso
Posem a dintre el vas els 30gr de flocs de civada i els 50gr de llavors juntament amb els 80gr de parmesà a trossos i programem 8seg/vel 7. Retirem  del vas i reservem.
2 Paso

Afegim al vas els 200gr de ceba, 2 dents d'alls, els 320gr de porro i 35gr d'oli d'oliva. Programem 15min/varoma/vel cullera.

3 Paso

Afegim 1cp de sal, els 420gr de carbassó i programem 8min/varoma/ vel cullera. Reservem.

Preescalfem el forn a 200º.

4 Paso

Posem els 3 ous en el vas, el pebre al gust i la nata i programem 7seg/vel 4.

5 Paso

Afegim les verdures reservades i programem 5seg/vel 3. 

6 Paso

Ho retirem tot en un motlle apte pel forn i tirem damunt el reservat de formatge amb les llavors fins que quedi daurat, uns 25minuts.

Abans de posar a gratinar, és important que el forn estigui calent.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración