Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

PESTO VEGÀ

24 January 2022

Tiempo de preparación 00:10:18 mins

Ración para 1 personas

24 January 2022

Hola!


avui us compartiré una recepta que hem de tenir preparades per la setmana com a bàsics, és el pesto, que l'he modificat a vegà, ja que no conté cap tipus d'aliment provinent d'animals.


El pesto vegà queda molt bé amb uns espaguetis de carbassó, i amanida amb fruits secs. Espero que us agradi i que la compartiu amb la gent del vostre voltant!

Ingredientes

  • 50gr de anacards crusos
  • 30gr de pinyons
  • 50gr de llevat nutricional en pols
  • 1 dent d'all
  • 80gr de fulles d'alfàbrega
  • 150gr d'oli d'oliva verge extra
  • 1/2 cp de sal

Pasos de la receta

1 Paso

Posa els 50gr d'anacards i el 50gr de llevadura nutricional i ratlla 15 seg/vel 10.

2 Paso

Afegeix els 30gr de pinyons, 1 dent d'all, i 80gr d'alfàbrega, i 150gr d'oli d'oliva i 1/2 de sal i tritura 20 seg/vel 7.

Serveix directament com a salsa o reserva en un pot hermètic amb tapa de rosca i cap a la nevera.

Serveix el pesto vegà sobre d'uns espaguetis de carbassó.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración