Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

<p>Bones a tots/es!</p> <p>Aquí teniu el meu blog com <strong>Agent Comercial de Thermomix® </strong> <strong>Girona</strong>!</p> <p><strong>Thermomix® </strong> ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!</p> <p>Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !</p> <p>Sóc de <strong>Figueres</strong>, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les <strong>comarques de Girona i Barcelona.</strong></p> <p>Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu <a href="https://thermomix-girona.es/mariona-camos-piera" target="_blank"><strong>blog</strong></a>!</p> <p>Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!</p> <p>@mammiona</p>

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Espaguetis de colors amb Thermomix®

26 marzo 2020
26 marzo 2020

Hola!!


us he fet un video del procés d’un taller que vaig fer amb les nenes i que els hi va encantar, a veure si el proveu de fer perquè us ho passareu molt bé!!! I m’expliqueu el resultat!


INGREDIENTS QUE NECESSITAREM PER L'ELABORACIÓ DELS ESPAGUETIS DE COLORS AMB Thermomix® : ESPAGUETIS, 4 COLORANTS ALIMENTARIS, 4 BOLS, 4 BOSSES DE CONGELACIÓ, 1.200gr AIGUA I EL RECIPIENT VAROMA.


Espaguetis de colors amb Thermomix® !Una idea original i divertida cuinant amb els petits mentre passeu una bona estona i després... a menjar-se’ls!!!!
**Potser t'interessen els següents links:


- Com fer Ossets de Pa amb Thermomix® . CLICA.


- M'ajudes a fer una quiche? CLICA.

Solicita demostración