Fem una Focaccia???

#Aperitivos, entrantes y tapas 24 julio 2020

FOCACCIA




trobareu aquesta recepta a cookidoo amb el nom "FOCACCIA DE CHERRYS CON HIERBAS PROVENZALES" https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r145071



PAS A PAS: 


Amb un plat barregem les tomates xerrys i les amanim al gust. (sal, oli, orenga, all en pols...) 




Posem al got 300gr d'aigua, 25gr llevat fresc o 1 sobre de llevat deshidratat en pols, 1 cullereta de sucre 25gr oli i barrejarem 1 min/37·C/vel2.




Afegim 200gr farina de força i 150gr farina normal (si només tenim 1 tipus de farina poseu 370g) una mica mes aixi no us querada tant liquida i serà mes fácil de treballar. sal i utilitzarem la funció amassar del Thermomix® durant 1 minut.




Deixem reposar la massa a la safata de forn uns 20 minuts (jo la deixo reposar ja amb la forma rectangular)




Escalfar el forn a 220·C




Afegirem les tomates, olives, ceba, herbes aromàtiques al gust que la vulgueu fer...




Enformarem durant uns 20-25 minuts a 220·C




Si vols que preparem aquesta recepta junts no dubtis en sol.licitar una demostració. Durant aquest període ho farem a traves d'una videotrucada tu a casa teva i jo a la meva!