Técnicas básicas

Jornada de portes obertes

#Técnicas básicas 16 octubre 2019

Jornada de portes obertes

Por Laura Manera Duran | Girona

DISSABTE 19 D'OCTUBREFarem una Jornada de portes obertes a la nostres delegació de Girona!Tens curiositat i ganes de veure com funciona el Thermomix® ?Vols aprendre a treure el màxim rendiment?Doncs no perdis l'oportunitat i vine a la jornada de portes...

#Técnicas básicas 13 agosto 2019

sushi amb Thermomix®

Por Laura Manera Duran | Girona

SUSHI AMB Thermomix® Us agrada el sushi?  no cal que sigui amb peix cru, el podeu adaptar segons els vostres gustos. aqui teniu alguna idea per farcir-lo:tronquet de margambetestruita a la francesaformatge i pernil dolçfruites o verdures: man...

sushi amb Thermomix®
Compra Thermomix®

#Técnicas básicas 19 septiembre 2018

Compra Thermomix®

Por Laura Manera Duran | Girona

Vols tenir més espai a la cuina? Cuinar plats dels grans xef o fer la cuina del dia a dia? Cuinar de forma manual o guiada? Planificar-te el menú setmanal i tenir la llista de la compra? Deixa't sorprendre i disfruta del Thermomix® ara tens dos p...

#Técnicas básicas 04 julio 2018

Descubre todas las Ventajas del Thermomix®

Por Laura Manera Duran | Girona

VENTAJAS DEL Thermomix® - la facilidad de poder cocinar platos que, sin tenerlo no podrías preparar.- disfrutar de tu tiempo mientras cocina por ti. sin tener que estar pendiente ya que el Thermomix® se para solo.- cocinar sin perder sabor o textura de...

Descubre todas las Ventajas del Thermomix®
Masa Choux o lioneses

#Técnicas básicas 24 octubre 2017

Masa Choux o lioneses

Por Laura Manera Duran | Girona

La massa Choux o massa de les lioneses es una de les mes utilitzades a la resposteria.  Seca i cruixent per fora i buida i tendra per dins. La podem farcir amb ingredients dolços o salats. Es una massa escaldada per que la farina&...