sushi amb Thermomix®

#Técnicas básicas 13 agosto 2019

SUSHI AMB Thermomix®




Us agrada el sushi?  no cal que sigui amb peix cru, el podeu adaptar segons els vostres gustos. 



aqui teniu alguna idea per farcir-lo:

tronquet de mar


gambetes


truita a la francesa


formatge i pernil dolç


fruites o verdures: mango, advocat, pinya, cogombre, pastanaga, apit...


peix: salmo, tonyina, salmo fumat, tonyina de llauna


carn: tires de pollastre cuites amb salsa de soja




ingredients per la cocció de l'arros:


200gr arros de gra rodo o especial per sushi


470gr aigua


30gr vinagre d'arros


10gr sucre


1/2 cll de sal


Es  molt important rentar be l'arros fins que aigua ens surti ben transparent.


1) dins el gos 200gr aigua


2) agafem un paper de forn encerat l'arrugem i el ben mullem sota l'aixeta. forrem el cistellet amb el paper i col.loquem l'arros


3) afeguim sobre arros 270gr d'aigua


4) dins el cubilet possarem el vinagre, sucre i sal


5) courem 16 minuts/varoma/vel1


un cop cuit caldra treure el cubilet amb conta i abocarem l'arros sobre un safata que no sigui metal.lica anirem movent i airejant mentre aboquem el preparat del cubilet per sobre l'arros!


i ja el tindre llest per fer el nostre sushi!!


si vols apendre a fer sushi o alguna altre recepta no dubtis en encriure'm "te llamo gratis" i em possare amb contacte amb tu!