coca de sant joan

#Postres y dulces 09 junio 2020

COCA DE SANT JOAN 






Ingredients:


100gr sucre


pell llimona


pell de taronja


180gr d'aigua


2 ous


60gr mantega temperatura ambient


1 culleradeta de sal


500gr farina de roposteria


25gr llevat fresc


1/2 cullaradeta canyella amb pols


30gr anis dolç


1 ou pincelar


fruites confinades laminades














Preparació:



  1.  Ratllar el sucre, la pell de llimona i la pell de tarojna 30 seg velocitat 10. reservar.

  2. Posar dins el got tots els ingredients seguint l'ordre que estan escrits, juntament el sucre reservat.  14 minuts funció amasar.

  3. Abocar la masa sobre un paper de forn i treballar la masa amb les mans untades amb oli per donar-li forma.

  4. Decorar amb fruita confitada o crema pastissera, pintem amb ou  i deixem llevar que dobli el seu volum.

  5. coure 180 graus uns 8-12 minuts.


Espero que aquest any sigui ben especial despres de tants dies confinats i pogem celebrar-ho amb amics/familia.


si teniu algun dubte o voleu preparar la coca junts amb una videotrucada  em podeu contactar a traves de la pagina "te llamo gratis"