advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Judith Palmada Roura

Hola!!Este es mi espacio en la blogosfera de Thermomix® Aqui compartiremos recetas, trucos y también te mantendré informad@  de las novedades.Me encanta cocinar y me relaja ademas desde que tengo Thermomix® disfruto mucho mas porque me ayuda un montón, os animo a utilizarlo a diario porque os vais a convertir en cocineros de cinco estrellas 
Hola!!Este es mi espacio en la blogosfera de Thermomix® Aqui compartiremos recetas, trucos y también te mantendré informad@  de las novedades.Me encanta cocinar y me relaja ademas desde que tengo Thermomix® disfruto mucho mas porque me ayuda un montón, os animo a utilizarlo a diario porque os vais a convertir en cocineros de cinco estrellas 
Comprar Thermomix®

CARABASSES

31 October 2013
31 October 2013
Categoría:
 Vigilia de tots  Sants, morts vivents, nit de bruixes tot això són tradicions americanes que ens han invadit, però què a casa meva les meves filles els hi encanta de fet tot lo relacionat amb festes i passar-ho bé s'hi apunten!!Aquestes carabasses les vaig fer ahir per celebrar l'aniversari de la meva peque. Es una amant de les galetes decorades amb glaça i ja feia dies que me'n demanava  pel seu aniversari, així que em vaig animar i li vaig preparar aquestes carabasses tant divertides i tant poc terrorífiques!! :-DFeliç diada de tots Sants  o Feliç Halloween!! INGREDIENTS:Per la massa de galetes:120 gr de sucre400 gr de farina250 gr de mantega1 ouPer la glaça:200 gr de sucre8-10 gotes de suc de llimona1 clara d'ou (25gr aprox)Colorants alimentaris PREPARACIÓ:1. Farem la massa posant el sucre al vas, el pulveritzem 20 segons a velocitat 5-10. Afegim la resta d'ingredients i remenem 20 segons a velocitat 6. Retirem del vas i reservem a la nevera 15-20 min aprox.2. Ara farem al glaça, amb el vas net i sec posarem el sucre i el pulveritzem 30 segons a velocitat 5-10. Afegim la clara d'ou i les gotes de llimona. Remenarem 10 segons a velocitat 5. Retirem la glaça i la repartim en vols tant com colors vulgueu tenir. Afegim el colorant i amb una cullera ho anem remenant fins veure el color ben unificat. Repartim en biberons i reservem.Pre escalfem el forn a 180º3. Ara retirem la massa de la nevera i l'estirem amb un corró la deixem d'un gruix de mig centimetre. Amb el motlles l'anem tallant i posant a la safata del forn.Les enfornem 10-12 minuts, quan veiem que ens comencen a quedar roses de les vores les retirem i deixem refredar. Un cop fredes les anirem decorant amb la glaça, primer farem una vora i un cop està seca les emplenem de dins. Un cop estan totes decorades les deixem secar d'un dia per altre
Solicita demostración
31 October 2013
icon-print-2