Blog de IMMA
#Postres y dulces 30 diciembre 2020
FLAM DE FERRERO ROCHER
INGREDIENTS:200ml. Nata 35% materia grassa10 bombons ferrero rocher500ml. De llet2 sobres de quallada100gr. SucreCaramel líquid per el moltllePREPARACIÓ:Posar al vas els bombons i funció triturar 15 seg.Afegir dins el vas tots els ingredients, 15 min...

#Noticias Blog 12 marzo 2019
NOVA TM6
Genial renovació! pantalla més gran, més accessoris, més "modes" de cuina, com la cocció lenta, fermentar, cuina al buit, programa de rentat, cookidoo integrat, amb fotos dels plats amb color,..si voleu informació no dubteu en preguntar-me deixe...

#Bebidas 12 marzo 2019
LLET DE CIVADA I CANYELLA
Ingredients:1 l. d' aigua60gr. de civada1/2 pal de canyella 1 pessic de salpreparació:1) posar al vas la civada, la sal i el palet de canyella triturar 10 seg. vel. 10, reservar2) posar l' aigua 6min. 70 graus vel. 43) afegir la civada res...