Blog de IMMA

HABAS A LA CATALANA

#Legumbres y platos de cuchara 18 mayo 2021

HABAS A LA CATALANA

Por Imma | Girona

INGREDIENTES:50gr. Aceite de oliva120gr. Cebolla tierna2 ajos tiernos100gr. Panceta de cerdo cortada en trocitos500gr. De habas peladas5 hojas de menta fresca50ml. Vino blanco100ml. Agua100gr. Butifarra negra a dados sin pielSalPREPARACIÓN:1- poner e...

FLAM DE FERRERO ROCHER

#Postres y dulces 30 diciembre 2020

FLAM DE FERRERO ROCHER

Por Imma | Girona

INGREDIENTS:200ml. Nata 35% materia grassa10 bombons ferrero rocher500ml. De llet2 sobres de quallada100gr. SucreCaramel líquid per el moltllePREPARACIÓ:Posar al vas els bombons i funció triturar 15 seg.Afegir dins el vas tots els ingredients, 15 min...

NOVA TM6

#Noticias Blog 12 marzo 2019

NOVA TM6

Por Imma | Girona

Genial renovació! pantalla més gran, més accessoris, més "modes" de cuina, com la cocció lenta, fermentar, cuina al buit, programa de rentat, cookidoo integrat, amb fotos dels plats amb color,..si voleu informació no dubteu en preguntar-me deixe...

#Bebidas 12 marzo 2019

LLET DE CIVADA I CANYELLA

Por Imma | Girona

Ingredients:1 l. d' aigua60gr. de civada1/2 pal de canyella 1 pessic de salpreparació:1) posar al  vas la civada, la sal i el palet de canyella triturar 10 seg. vel. 10, reservar2) posar l' aigua 6min. 70 graus vel. 43) afegir la civada res...

LLET DE CIVADA I CANYELLA