advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Cristina Rodriguez Maso

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

Com fer una Quiche amb verdures de primavera amb Thermomix® / Como hacer una Quiche con verduras de primavera

01 April 2019
01 April 2019

Bon dia a tothom!


Ja tenim aqui la primavera i podem gaudir d'un munt de verdures de temporada.


A la nova col·lecció de cuina vegetariana trobem aquesta fantàstica recepta de Quiche amb verdures de primavera.


Des de  Thermomix® Girona us animo a provar-la.


Ingredients


   Massa


    65 g de mantega (i una mica més per untar el motlle)
    1 ou batut
    1 culleradeta de llevat químic en pols
    1 pessic de sucre (opcional)
    1 pessic de sal
    35 g d'aigua freda
    150 g de farina de rebosteria


Farciment


  70 g de faves fresques (només els grans)
  70 g de pèsols frescos
   6 espàrrecs verds a rodanxes d'1 cm (reservi les puntes per decorar)
   80 g de carxofes congelades a quarts
    400 g de llet
    100 g de nata
    40 g de farina
    3 ous
    30 g de mantega
    10 g d'oli
    2 pessics de sal
    2 pessics de pebre mòlt
    80 - 100 g de formatge emmental ratllat


Preparació


Massa


Preescalfeu el forn a 180 ° C. Unti un motlle de quiche de Ø 28 cm amb mantega i reservi.


Poseu en el got la farina de rebosteria, 65 g de mantega, l'aigua freda, la sal, el sucre i el llevat i barregi 15 seg / vel 6. Formi una bola amb la massa. Amb un corró, Esteneu entre 2 plàstics fins a obtenir un cercle d'aprox. 30 cm.


Cobreixi amb la massa l'interior del motlle preparat. Selle bé la massa prement les vores mullats amb aigua i punxi la superfície amb una forquilla. Pincele la massa amb l'ou batut i reservi la resta per al farciment.


Reserva al congelador durant 10 minuts.


Hornee durant 5 minuts (180 ° C) la massa.


Farciment


Obriu el forn i reparteixi sobre la massa les faves, els pèsols, els espàrrecs i les carxofes. Hornee durant 8 minuts (180 ° C). Mentrestant, continuï amb la recepta.


Poseu en el vas la llet, la nata, la farina, els ous, l'ou batut restant, 30 g de mantega, l'oli, la sal i el pebre. Programeu 6 min / 90 ° C / vel 4.


Aboqui la barreja en el motlle, empolvori la superfície amb el formatge ratllat i decoreu amb les puntes d'espàrrec.


Col·loqui al forn durant 12-15 minuts (180 ° C) o fins que la superfície estigui daurada. Traieu del forn, tall en porcions i serveixi.

Bon profit!!



Buenos días a todos!

Ya tenemos aquí la primavera y podemos disfrutar de un montón de verduras de temporada.

En la nueva colección de cocina vegetariana encontramos esta fantástica receta de Quiche con verduras de primavera.

Desde Thermomix® Girona os animo a probarla.



Ingredientes



Masa

    150 g de harina de repostería
    35 g de agua fría
    1 pellizco de sal
    1 pellizco de azúcar (opcional)
    1 cucharadita de levadura química en polvo
    1 huevo batido
    65 g de mantequilla (y un poco más para untar el molde)

Relleno


    70 g de habas frescas (solo los granos)
    70 g de guisantes frescos
    6 espárragos verdes en rodajas de 1 cm (reserve las puntas para decorar)
    80 g de alcachofas congeladas en cuartos
    400 g de leche
    100 g de nata
    40 g de harina
    3 huevos
    30 g de mantequilla
    10 g de aceite
    2 pellizcos de sal
    2 pellizcos de pimienta molida
    80 - 100 g de queso emmental rallado

Preparación



Masa

Precaliente el horno a 180°C. Unte un molde de quiche de Ø 28 cm con mantequilla y reserve.


Ponga en el vaso la harina de repostería, 65 g de mantequilla, el agua fría, la sal, el azúcar y la levadura y mezcle 15 seg/vel 6. Forme una bola con la masa. Con un rodillo, extiéndala entre 2 plásticos hasta obtener un círculo de aprox. 30 cm.


Cubra con la masa el interior del molde preparado. Selle bien la masa apretándola contra los bordes mojados con agua y pinche la superficie con un tenedor. Pincele la masa con el huevo batido y reserve el resto para el relleno.


Reserve en el congelador durante 10 minutos.


Hornee durante 5 minutos (180°C) la masa.

Relleno


Abra el horno y reparta sobre la masa las habas, los guisantes, los espárragos y las alcachofas. Hornee durante 8 minutos (180°C). Mientras tanto, continúe con la receta.


Ponga en el vaso la leche, la nata, la harina, los huevos, el huevo batido restante, 30 g de mantequilla, el aceite, la sal y la pimienta. Programe 6 min/90°C/vel 4. Vierta la mezcla en el molde, espolvoree la superficie con el queso rallado y decore con las puntas de espárrago.


Hornee durante 12-15 minutos (180°C) o hasta que la superficie esté dorada.


Retire del horno, corte en porciones y sirva.


¡ Que aproveche !






Solicita demostración