Com fer escudella i can d'olla amb Thermomix®

#Sopas y cremas 05 noviembre 2019

Bona tarda a tothom!!


Amb la arribada de la fred sempre ve de gust una bona sopa amb barn d'olla. 


Ara amb Thermomix® ho tenia és facie! Només cal posar els ingredients, programar el Thermomix® i deixar que el bon menjar es faci. 


Comencem: 


Ingredients per fer la pilota



  • 200gr de cara picada mixta.

  • 1 ou.

  • 1 pra d'all.

  • Sal.

  • 50gr de pa ratllat. 


Ingredients pel Varoma



  • 250gr de mongetes blanques o cigrons cuits en conserva.

  • 300gr de patata tallada a trossos grans. 

  • 100gr de col tallada a grossis petits. 

  • 150gr de botifarra negra.


Ingredeints pel cistellet



  • 1 tros de pollastre amb os.

  • 1 os de pernil petit.

  • 1 os de vadella petit. 

  • 100gr de porc (cansalada).


Ingredients del got



  • 1 porro tallat a trossos grans.

  • 1 tros d'api.

  • 2 cullaradetes de sal.

  • 1500-2000 gr d'aigua en el got.

  • 100-150gr de pasta per la sopa. 


Procediment


Posi en un bol la tots els ingredents de la pilota i barregi. Forme pilotes i passi per pa ratllat. 


Coloqui les pilotes a la safata Varoma i reparteixi a tots els ingredients restants de la lista del Varoma. 


Introdueixi en el cistellet el pollastre, l'os de pernil i la cansalada.


Posi en el got el porro, l'api I la sal Col·loqui el cistellet en la seva posicionamento. 


Tiri l'aigua fins arribar al nivel de 2 litres (un centimètre per sota de la bora del ciselet). 


Situi el recipient Varoma a la seva posicionamento i programa 50min/Varoma/velocitat cullera. 


Retiri el recipient Aroma. Utilitzi la espàtula per retirar el cistellet i coli el caldo per retirar les verdures i els ossos. 


Torni a posar el caldo al got I programi 5min/100º/vel 1. Quan estigui bullin, intruodueixi la pasta i program el temps indicat pel paquet de pasta/100º/vel 1.


Serveixi la sopa en una sopera i els ingredients del cistellet I varmoa en una font. 


Bon profit!!