advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Cristina Rodriguez Maso

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

Como hacer tallarines trufados a la carbonara con Thermomix®

08 February 2020
08 February 2020
Categoría:

Buenos días!!


Espero que os guste esta deliciosa receta.


Empezamos:


Ingredientes

    35 g de cebolla
    35 g de aceite de oliva virgen extra
    100 g de dados de beicon
    200 g de nata
    20 g de trufa negra fresca
    450 g de agua
    1 cucharadita de sal
    250 g de tallarines
    1 huevo batido

Preparación

Ponga en el vaso la cebolla y el aceite y trocee 6 seg/vel 4. Sofría 4 min/120°C/vel 1.
   


Incorpore el beicon y sofría 3 min/120°C/giro inverso/vel cuchara.
   


Añada la nata, 5 g de trufa negra rallada, el agua, la sal y los tallarines y programe el tiempo indicado en el paquete/100°C/giro inverso/vel cuchara.
   


Incorpore el huevo batido y mezcle 2 min/100°C/giro inverso/vel cuchara. Vierta inmediatamente en una fuente. Sirva inmediatamente con láminas de trufa recién cortadas.


Que aproveche!!






Solicita demostración
08 February 2020
icon-print-2