Com fer una Quiche amb verdures de primavera amb Thermomix® / Como hacer una Quiche con verduras de primavera
#Verduras, hortalizas y ensaladas 01 abril 2019
Bon dia a tothom!
Ja tenim aqui la primavera i podem gaudir d'un munt de verdures de temporada.
A la nova col·lecció de cuina vegetariana trobem aquesta fantàstica recepta de Quiche amb verdures de primavera.
Des de Thermomix® Girona us animo a provar-la.
Ingredients
Massa
65 g de mantega (i una mica més per untar el motlle)
1 ou batut
1 culleradeta de llevat químic en pols
1 pessic de sucre (opcional)
1 pessic de sal
35 g d'aigua freda
150 g de farina de rebosteria
Farciment
70 g de faves fresques (només els grans)
70 g de pèsols frescos
6 espàrrecs verds a rodanxes d'1 cm (reservi les puntes per decorar)
80 g de carxofes congelades a quarts
400 g de llet
100 g de nata
40 g de farina
3 ous
30 g de mantega
10 g d'oli
2 pessics de sal
2 pessics de pebre mòlt
80 - 100 g de formatge emmental ratllat
Preparació
Massa
Preescalfeu el forn a 180 ° C. Unti un motlle de quiche de Ø 28 cm amb mantega i reservi.
Poseu en el got la farina de rebosteria, 65 g de mantega, l'aigua freda, la sal, el sucre i el llevat i barregi 15 seg / vel 6. Formi una bola amb la massa. Amb un corró, Esteneu entre 2 plàstics fins a obtenir un cercle d'aprox. 30 cm.
Cobreixi amb la massa l'interior del motlle preparat. Selle bé la massa prement les vores mullats amb aigua i punxi la superfície amb una forquilla. Pincele la massa amb l'ou batut i reservi la resta per al farciment.
Reserva al congelador durant 10 minuts.
Hornee durant 5 minuts (180 ° C) la massa.
Farciment
Obriu el forn i reparteixi sobre la massa les faves, els pèsols, els espàrrecs i les carxofes. Hornee durant 8 minuts (180 ° C). Mentrestant, continuï amb la recepta.
Poseu en el vas la llet, la nata, la farina, els ous, l'ou batut restant, 30 g de mantega, l'oli, la sal i el pebre. Programeu 6 min / 90 ° C / vel 4.
Aboqui la barreja en el motlle, empolvori la superfície amb el formatge ratllat i decoreu amb les puntes d'espàrrec.
Col·loqui al forn durant 12-15 minuts (180 ° C) o fins que la superfície estigui daurada. Traieu del forn, tall en porcions i serveixi.
Bon profit!!
Buenos días a todos!
Ya tenemos aquí la primavera y podemos disfrutar de un montón de verduras de temporada.
En la nueva colección de cocina vegetariana encontramos esta fantástica receta de Quiche con verduras de primavera.
Desde Thermomix® Girona os animo a probarla.
Ingredientes
Masa
150 g de harina de repostería
35 g de agua fría
1 pellizco de sal
1 pellizco de azúcar (opcional)
1 cucharadita de levadura química en polvo
1 huevo batido
65 g de mantequilla (y un poco más para untar el molde)
Relleno
70 g de habas frescas (solo los granos)
70 g de guisantes frescos
6 espárragos verdes en rodajas de 1 cm (reserve las puntas para decorar)
80 g de alcachofas congeladas en cuartos
400 g de leche
100 g de nata
40 g de harina
3 huevos
30 g de mantequilla
10 g de aceite
2 pellizcos de sal
2 pellizcos de pimienta molida
80 - 100 g de queso emmental rallado
Preparación
Masa
Precaliente el horno a 180°C. Unte un molde de quiche de Ø 28 cm con mantequilla y reserve.
Ponga en el vaso la harina de repostería, 65 g de mantequilla, el agua fría, la sal, el azúcar y la levadura y mezcle 15 seg/vel 6. Forme una bola con la masa. Con un rodillo, extiéndala entre 2 plásticos hasta obtener un círculo de aprox. 30 cm.
Cubra con la masa el interior del molde preparado. Selle bien la masa apretándola contra los bordes mojados con agua y pinche la superficie con un tenedor. Pincele la masa con el huevo batido y reserve el resto para el relleno.
Reserve en el congelador durante 10 minutos.
Hornee durante 5 minutos (180°C) la masa.
Relleno
Abra el horno y reparta sobre la masa las habas, los guisantes, los espárragos y las alcachofas. Hornee durante 8 minutos (180°C). Mientras tanto, continúe con la receta.
Ponga en el vaso la leche, la nata, la harina, los huevos, el huevo batido restante, 30 g de mantequilla, el aceite, la sal y la pimienta. Programe 6 min/90°C/vel 4. Vierta la mezcla en el molde, espolvoree la superficie con el queso rallado y decore con las puntas de espárrago.
Hornee durante 12-15 minutos (180°C) o hasta que la superficie esté dorada.
Retire del horno, corte en porciones y sirva.
¡ Que aproveche !