Com fer espàrracs gratinats amb salsa de formatge amb Thermomix® / Como hacer espárragos gratinados con salsa de queso con Thermomix®
#Verduras, hortalizas y ensaladas 26 abril 2019
Bon dia a tothom,
ara és temps d'espàrrecs i estan boníssims fet amb qualsevol variació.
Avui des de Thermomix® Girona us proposo fer espàrrecs gratinats, t'animes?
Comencem:
Ingredients
2 manats d'espàrrecs verds (d'aprox. 400 g)
200 g d'aigua
100 g de formatge cheddar curat, en trossos
20 g de formatge parmesà
40 g de mantega
40 g de farina
300 g de llet
1 pessic de sal
1 pessic de pebre mòlt
1 rovell d'ou
2 culleradetes de mostassa de Dijon
Preparació
Parteixi els espàrrecs per treure la part llenyosa, aclárelos i poseu-los en el recipient Varoma. Tape i reservi.
Poseu l'aigua al vas i situï el Varoma en la seva posició. Programeu 10 minuts / Varoma / vel 1. Traieu el Varoma i posi els espàrrecs en una font de forn. Buidi el got.
Preescalfeu el forn a 200 ° C amb grill.
Poseu en el got el formatge cheddar i el formatge parmesà. Ratlleu 10 seg / vel 7. Traieu a un bol i reservi.
Poseu en el got la mantega i calenta 1 min / 120 ° C / vel 1.
Afegiu la farina i ofegar 3 minuts / 120 ° C / vel 1.5.
Afegir la llet, la sal i el pebre. Barregi 10 seg / vel 5 i programi 3 minuts / 90 ° C / vel 2.5.
Afegiu 80 g del formatge ratllat reservat, el rovell i la mostassa. Programeu 2 minuts / 90 ° C / vel 2.5. Aboqui la salsa sobre els espàrrecs (deixant les puntes sense cobrir) i empolvori el formatge ratllat restant.
Gratini durant 10 minuts (200 ° C amb grill) o fins que estigui daurat. Traieu del forn i serveixi.
Bon profit!!
Buenos días a todos,
ahora es tiempo de espárragos y están buenísimos hecho con cualquier variación.
Hoy desde Thermomix® Girona os propongo hacer espárragos gratinados, te animas?
Empezamos:
Ingredientes
2 manojos de espárragos verdes (de aprox. 400 g)
200 g de agua
100 g de queso cheddar curado, en trozos
20 g de queso parmesano
40 g de mantequilla
40 g de harina
300 g de leche
1 pellizco de sal
1 pellizco de pimienta molida
1 yema de huevo
2 cucharaditas de mostaza de Dijon
Preparación
Parta los espárragos para quitar la parte leñosa, aclárelos y póngalos en el recipiente Varoma. Tape y reserve.
Ponga el agua en el vaso y sitúe el Varoma en su posición. Programe 10 min/Varoma/vel 1. Retire el Varoma y ponga los espárragos en una fuente de horno. Vacíe el vaso.
Precaliente el horno a 200°C con grill.
Ponga en el vaso el queso cheddar y el queso parmesano. Ralle 10 seg/vel 7. Retire a un bol y reserve.
Ponga en el vaso la mantequilla y caliente 1 min/120°C/vel 1.
Añada la harina y rehogue 3 min/120°C/vel 1.5.
Incorpore la leche, la sal y la pimienta. Mezcle 10 seg/vel 5 y programe 3 min/90°C/vel 2.5.
Agregue 80 g del queso rallado reservado, la yema y la mostaza. Programe 2 min/90°C/vel 2.5. Vierta la salsa sobre los espárragos (dejando las puntas sin cubrir) y espolvoree el queso rallado restante.
Gratine durante 10 minutos (200°C con grill) o hasta que esté dorado. Retire del horno y sirva.
Bueno provecho!