Com fer espàrracs gratinats amb salsa de formatge amb Thermomix® / Como hacer espárragos gratinados con salsa de queso con Thermomix®

#Verduras, hortalizas y ensaladas 26 abril 2019

Bon dia a tothom,

ara és temps d'espàrrecs i estan boníssims fet amb qualsevol variació.

Avui des de Thermomix® Girona us proposo fer espàrrecs gratinats, t'animes?

Comencem:


Ingredients


    2 manats d'espàrrecs verds (d'aprox. 400 g)
    200 g d'aigua
    100 g de formatge cheddar curat, en trossos
    20 g de formatge parmesà
    40 g de mantega
    40 g de farina
    300 g de llet
    1 pessic de sal
    1 pessic de pebre mòlt
    1 rovell d'ou
    2 culleradetes de mostassa de Dijon


Preparació


    Parteixi els espàrrecs per treure la part llenyosa, aclárelos i poseu-los en el     recipient Varoma. Tape i reservi.  


    Poseu l'aigua al vas i situï el Varoma en la seva posició. Programeu 10 minuts /     Varoma / vel 1. Traieu el Varoma i posi els espàrrecs en una font de forn. Buidi     el got.


    Preescalfeu el forn a 200 ° C amb grill.



    Poseu en el got el formatge cheddar i el formatge parmesà. Ratlleu 10 seg / vel     7. Traieu a un bol i reservi.



    Poseu en el got la mantega i calenta 1 min / 120 ° C / vel 1.



    Afegiu la farina i ofegar 3 minuts / 120 ° C / vel 1.5.


    Afegir la llet, la sal i el pebre. Barregi 10 seg / vel 5 i programi 3 minuts / 90 ° C /     vel 2.5.



    Afegiu 80 g del formatge ratllat reservat, el rovell i la mostassa. Programeu 2     minuts / 90 ° C / vel 2.5. Aboqui la salsa sobre els espàrrecs (deixant les puntes     sense cobrir) i empolvori el formatge ratllat restant.


    Gratini durant 10 minuts (200 ° C amb grill) o fins que estigui daurat. Traieu del     forn i serveixi.


    Bon profit!!



Buenos días a todos,

ahora es tiempo de espárragos y están buenísimos hecho con cualquier variación.

Hoy desde Thermomix® Girona os propongo hacer espárragos gratinados, te animas?

Empezamos:

Ingredientes



    2 manojos de espárragos verdes (de aprox. 400 g)
    200 g de agua
    100 g de queso cheddar curado, en trozos
    20 g de queso parmesano
    40 g de mantequilla
    40 g de harina
    300 g de leche
    1 pellizco de sal
    1 pellizco de pimienta molida
    1 yema de huevo
    2 cucharaditas de mostaza de Dijon


Preparación

    Parta los espárragos para quitar la parte leñosa, aclárelos y póngalos en el     recipiente Varoma. Tape y reserve.



    Ponga el agua en el vaso y sitúe el Varoma en su posición. Programe 10     min/Varoma/vel 1. Retire el Varoma y ponga los espárragos en una fuente de     horno. Vacíe el vaso.



    Precaliente el horno a 200°C con grill.



    Ponga en el vaso el queso cheddar y el queso parmesano. Ralle 10 seg/vel 7.     Retire a un bol y reserve.



    Ponga en el vaso la mantequilla y caliente 1 min/120°C/vel 1.



    Añada la harina y rehogue 3 min/120°C/vel 1.5.



    Incorpore la leche, la sal y la pimienta. Mezcle 10 seg/vel 5 y programe 3     min/90°C/vel 2.5.



    Agregue 80 g del queso rallado reservado, la yema y la mostaza. Programe 2     min/90°C/vel 2.5. Vierta la salsa sobre los espárragos (dejando las puntas sin     cubrir) y espolvoree el queso rallado restante.



    Gratine durante 10 minutos (200°C con grill) o hasta que esté dorado. Retire     del horno y sirva.


    Bueno provecho!