Blog de ANNA MARIA COLOMÉ FIOL

BUNYOLS DE VENT FARCITS AMB FOIE TRUFAT I ESPOLVOREJATS AMB SAL NEGRA DE XIPRE

#Aperitivos, entrantes y tapas 29 abril 2020

BUNYOLS DE VENT FARCITS AMB FOIE TRUFAT I ESPOLVOREJATS AMB SAL NEGRA DE XIPRE

Por Anna Maria Colomé Fiol | Girona

Bon dia, Us poso un aperitiu molt fàcil de fer i amb una combinació de gustos brutal, espero que el proveu i que us agradi,SalutINGREDIENTSBunyols de vent, recepta Cookidoo de la colecció "Reposteria"Foie trufat, recepta Cookidoo de la colecció "Para...

MIL FULLS COM ELS D'ABANS

#Postres y dulces 29 abril 2020

MIL FULLS COM ELS D'ABANS

Por Anna Maria Colomé Fiol | Girona

Bon dia, Us poso unes postres típiques i que durants molts anys van estar les postres dels diumenges a casa meva, molt fàcil de fer i amb una combinació de gustos brutal, espero les proveu i que us agradin.SalutINGREDIENTSMil FullsPasta fullada de fo...

BRANDADA DE BACALLÀ A BAIXA TEMPERATURA I XIPS DE PELL DE BACALLÀ

#Pescados y mariscos 20 mayo 2019

BRANDADA DE BACALLÀ A BAIXA TEMPERATURA I XIPS DE PELL DE BACALLÀ

Por Anna Maria Colomé Fiol | Girona

                        BRANDADA DE BACALLÀ A BAIXA TEMPERATURA I XIPS DE PELL DE BACALLÀINGREDIENTS PER 4 PERSONES:200 gr de bacallà dessalat amb pell1 grà d'all180 gr d'oli d'oliva1 sidere...

#Verduras, hortalizas y ensaladas 22 agosto 2017

CARXOFES CONFITADES AMB FORMATGE IDIAZABAL I PERLES D'OLI

Por Anna Maria Colomé Fiol | Girona

Bon dia, Us poso un entrant molt fàcil de fer i amb una combinació de gustos brutal, espero que el proveu i que us agradi,SalutINGREDIENTSConfitat de carxofes1 lt aigua 2 carxofes 80 ml oli d'oliva 0,4º Sal PebrePerquè no s'oxidin les carxofes1 l...

CARXOFES CONFITADES AMB FORMATGE IDIAZABAL I PERLES D'OLI