advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Anna Maria Colomé Fiol

Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!

Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!

LLÀGRIMES DE PARMESÀ

15 May 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:10:00 mins

icon-persons Ración para 4 personas

15 May 2023


Avui us proposo llàgrimes de parmesà.


Un excelent aperitiu que segur triunfaràs


Es poden menjar fredes o calentes i si les vols com a postres, les pots espolvorejar amb cacau en pols.

icon-list

Ingredientes

  • 200 GR FORMATGE PARMESÀ
  • 1 PESSIC DE PEBRE NEGRE
  • 3 CLARES D'OU
  • OLI PER FREGIR (OLIVA o GIRASSOL)
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

REUREM LA PELA DEL FORMATGE I EL TALLAREM A TROÇOS (3 cms)

POSAR FORMATGE DINTRE EL GOR   I RATLLAR 5-20", VEL 10

RESERVAR EN UN BOL

2 Paso

POSAR LA PAPALLONA

POSAR LES CLARES D'OU

2', VEL 3.5

AFEGIR MENTRESTANT PER EL VOCAL EL PARMESÀ RATLLAT, FINS QUE QUEDI UNA MASSA


3 Paso

POSAR EN UN BOL I FORMAR BOLETES 

FREGIR-LES AMB OLI (OLIVA o GIRASSOL) A 180º

QUAN SON ROSSES POSAR EN PAPER ABSORVENT 

EMPLATAR I SERVIR.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración