advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Anna Maria Colomé Fiol

Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!

Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!

BUNYOLS DE QUARESMA DE MONIATO, BANYATS AMB SUCRE I CANYELLA

04 April 2023

icon-clock Tiempo de preparación 01:00:00 mins

icon-persons Ración para 6 personas

04 April 2023
Categoría:


Avui us ensenyarem a fer uns deliciosos bunyols de moniato, una variant dels bunyols tradicionals amb un toc dolç i diferent!


Aquí us presento una recepta senzilla 

icon-list

Ingredientes

  • 250 GR DE MONIATOS
  • 5 GR LLEVAT FRESC
  • 110 GR DE FARINA DE REPOSTERIA
  • 5 GR LLEVAT DE PA DESHIDRATAT
  • 7 + 30 GR DE SUCRE
  • 4 GR DE CANYELLA
  • 35 + 35 ML AIGUA TÈBIA
  • OLI DE GIRASOL
  • 300 ML AIGUA
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Pelar i tallar el moniato a daus,

Posar aigua al got, posar dins el cistell amb el moniato  i programar 17', varoma, vel/1 

Treure cistell i buidar l'aigua

2 Paso

Posar en got el moniato + la farina i triturar 30", vel 5

Amb 35 ml d'aigua tèbia, diluir 5 gr de llevat fresc + 7 gr de sucre, afegir al got amb el moniato, programar 15", vel /1

Posar en 1 bol, tapar amb un drap i deixar reposar durant 1 h

3 Paso

Diluir 5 gr de llevat de pa deshidratat amb aigua tèbia i afegir a la massa, amb una espàtula amb moviments envolvents ho anem integrant

Deixar reposar en el mateix bol i tapat amb un drap 1h+

Posar en una màniga pastissera, escalfar oli en una paella o fregidora i anar tirant voles rodones i deixar fregir fins que quedin daurades

Retirar i posar en paper de absorvent



4 Paso

En un plat posarem el sucre i la canyella i els rebossarem

Es poden menjar tebis "BRUTALS" o freds.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
04 April 2023
icon-print-2