advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Anna Maria Colomé Fiol

Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!

Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!

BRANDADA DE BACALLÀ A BAIXA TEMPERATURA I XIPS DE PELL DE BACALLÀ

20 May 2019
20 May 2019
Categoría:

                        BRANDADA DE BACALLÀ A BAIXA TEMPERATURA I XIPS DE PELL DE BACALLÀ



INGREDIENTS PER 4 PERSONES:



  • 200 gr de bacallà dessalat amb pell

  • 1 grà d'all

  • 180 gr d'oli d'oliva

  • 1 sidereta

  • pebre vermell de la Vera dolç


Trocejar l'all a vel. 4 durant 5"


Afegir l'oli i la sidereta dints el got per infusionar l'oli, 5' - 60º vel. cullera, colar i reservar all i sidereta


Tallar el bacallà a daus de 4 cm, reservar una tira de pell, posar oli infusionat i colat dintre el got juntament amb el bacalla tallat, programar 20' a 55º


Afegir l'all i la sidereta reservats, trossejar vel 6 - 3'


Presentar dintre una caçoleta de terra, espolvorejar amb el prebre vermell i decorar amb la pell del bacallà reservada i que haurem freit amb una paella amb oli previament

Solicita demostración