Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
Home › Delegación Girona › Anna Maria Colomé Fiol › Pescados y mariscos › CREMA DE GALERES KETO
Anna Maria Colomé Fiol
Hola, Soc l'Anna, una de les agents comercials de Thermomix® a la provincia de Girona, visc a Olot, terra de volcans i des d'aqui et vull convidar a probar l'experiència Thermomix® , segur que t'agradarà tant o més que a mi, si vols, t'ensenyo com funciona o bé, fem un cuinat. T'ANIMES ??? Ès tan fàcil com trucar-me o bé, enviar-me un mail T'ESPERO !!!
¿Quieres que te llame Anna Maria Colomé Fiol?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Anna Maria Colomé Fiol por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CREMA DE GALERES KETO
12 February 2023Crema de galeres perfecte per una dieta Keto
Ingredients 100% naturals i ecològics
Productes de temporada
Producte fresc
Producte de proximitat
Un aperitiu ideal
Ingredientes
- 25 gr ceba tendra
- 20 gr de pastanaga
- 10 gr de porro
- 10 gr d'all tendre
- 60 gr oli verge extra0 gr oli verge extra
- 0.5 lt. fumet de peix
- 600 gr de galeres
- 2 c/s de farina d'ametlles
- 100 gr tomata triturat natural
- 1 c/c sal
- 50 ml brandy
Pasos de la receta
Posar dins el got , la ceba, el porro, la pastanaga i l'oli
Trocessajar 4" vel
Sofregir 6' 120º, vel 1
Afegir la farina d'ametlles al voltant de les ganivetes i deixar coure 2', 120º, vel 1
Afegir la tomata, la sal i les galeres, programar 4', 120º, vel 1
Afegir el Brandy i sense posar el cubilet per deixar evaporar l'alcohol, 3', varoma, vel 1
Afegir fumet, triturar 15", vel 5 i programar 7', 100º, vel 3.
Colar la crema amb un colador xino i servir
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.