advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

M Rosa Picamal Juanola

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

ALL I OLI DE CONDONY

11 November 2020
11 November 2020
Categoría:

Qui de vosaltres es fan del all i oli? Segur que la majoria. Avui us porto una recepta innovadora que vam fer junts al taller de tardor: ALL I OLI DE CONDONY. Proveu-la!


INGREDIENTS:


- 2 codonys madurs


- 1 poma golden


- 750 gr d’aigua


- 30gr d'alls


- 50gr d’oli d’oliva


- 1 cullaradeta de sal


- 300 g d'oli de gira-sol o d’oliva suau


PREPARACIÓ:


1-Renteu el codony i talleu a quarts. Retireu les llavors i feu el mateix procediment amb la poma.


2- Poseu dins del got el codony, la poma, l’aigua, el sucre i la sal i programa 20seg./vel.10


3- Coure 25min/100º/vel.1. Una vegada cuit, coleu-ho i reserveu la polpa.


4- Col·loqueu una gerra sobre la tapa del Thermomix® per pesar l’oli i reserveu.


5- Poseu dins del got els alls, l’oli d’oliva verge i la sal. Programeu 2min/vel.5, fins que ens quedi una pasta.


Amb l’espatula fes baixar les restes de menjar que quedin a les parets del got.


6- Afegiu el codony i tritureu 2min/vel 5. Baixeu les restes cap a dins del got.


7- Col·loqueu les papallones a les ganivetes, tapeu el got i poseu el cubilet . Programeu 4min/vel.3 i vagi abocant tirant l’oli reservat pel cim de la tapa, sense treure el cubilet. L’oli caurà poc a poc dins del vas.


8- Amb l’espatula, baixeu l’allioli cap el fons del got i barregeu 10seg/vel.2.5. Aboqueu en una salsera i llest per provar-lo.



Solicita demostración
11 November 2020
icon-print-2