advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

M Rosa Picamal Juanola

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

Hola a tots i a totes, em dic Maria Rosa Picamal i sóc agent comercial de la Delegació de Girona. Treballo per Thermomix® des de l'any 2.002. Aquest és el meu espai a la Blogosfera on us intentaré transmetre la meva passió per la cuina. Per aquest motiu podreu trobar novetats, noticies, "trucs", receptes, promocions... amb l'objectiu d'informar-vos i de mantenir-vos al dia de tot!

En cas d'estar interessat o interessada en coneixer el Thermomix® i les 16 funcions que t'ofereix no dubtis en posar-te en contacte amb mi sense cap compromís. En cas de ja disposar d'un Thermomix® i tenir qualsevol mena de dubte també et pots posar en contacte amb mi i t'intentaré ajudar amb tot allò que et faci falta!

Ep, també estic en actiu a les xarxes socials, podeu seguir-me i mantenir-nos connectats des de la compte d'Instagram: maria_rosa_picamal

___________________________

Hola a todos y todas, mi nombre es Maria Rosa Picamal y soy agente comercial de la Delegación de Girona. Trabajo para Thermomix® desde el año 2.002. Este es mi espacio en la Blogosfera donde os intentaré transmitir mi pasión por la cocina. Por este motivo podreis encontrar novedades, noticias, "trucos", recetas, promociones... con el objetivo de informarte y de mantenerte al día de todo!

En caso de estar interesado o interesada en conocer el Thermomix® y las 16 funciones que te ofrece no dudes en ponerte en contacto conmigo sin ningún compromiso. En caso de ya disponer de un Thermomix® y tener cualquier tipo de duda también puedes ponerte en contacto conmigo y te intentaré ayudar con todo lo que te haga falta!

Ep, también estoy en activo en las redes sociales, puede seguirme y mantenernos conectados desde la cuenta de Instagram: maria_rosa_picamal

ALL I OLI

31 March 2020
31 March 2020
Categoría:

Us deixo la recepta de l'all i oli, moltes en comenteu que no us queda bé, espero que amb aquesta recepta us pugui ajudar.


Aquesta recepta la podeu trobar al cookidoo, amb unes petites modificacions.


Ingredients 



  • 250 g d'oli de gira-sol  

  • 20 g de suc de llimona 

  • 50 g d'oli d'oliva verge extra 

  • 50 g de grans d'all pelats 

  • 1 cullaredeta de sal 


Preparació 




  1. Col·loqui una gerra sobre la tapa del Thermomix® , pesi en ella l'oli de gira-sol, l'oli d'oliva.... Reservi.  

  2. Posi en el got el suc de llimona, els 50 g d'oli d'oliva verge extra, els alls i la sal. Trituri 3 min/vel 5. 

  3. Amb l'espàtula, baixi la mescla cap al fons del got. Comprovi que els alls estan completament triturats. En cas que no estiguin triturats, programi de nou, 1 min/vel 7. L'all ha de quedar com una pasta. 

  4. Col·loqui la papallona a les fulles. Tanqui el got i posi-hi el gobelet. Programi 4 min/vel 3 i aboqui l'oli que s'ha reservat anteriorment. S'haurà d'abocar a poc a poc, sobre la tapa i sense aixecar el gobelet. L'oli anirà caient a fil dins del got, si encara queda oli a la tapa, programi 2 min més a vel 3. 

  5. Amb l'espàtula, baixi l'allioli cap al fons del got i barregi 10 seg/vel 2.5. 

  6. Aboqui l'allioli a una salsera i serveixi immediatament. També pot abocar-ho en un pot hermètic i conservi a la nevera.

Solicita demostración