advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Tortell relleno de fruita confitada amb Thermomix®

02 December 2019
02 December 2019
Categoría:

Hola!


Ara ve Nadal i tots comprem el tortell, ja sigui per Nadal, cap d'any o reis, aquest any en algun dels sopars portaré el meu propi tortell, segur que triomfem!


Us hi apunteu????


PREPARACIÓ


Massa mare


Posa en el vas 70gr de llet, 10gr de llevat fresc, 10gr de sucre i 130gr de farina i barreja 15 seg|vel 4. Retira del vas i forma una bola sobre l'encimera. Introdueix la massa en un bol y cobreix amb aigua templada (aprox. 15 minuts). Quan la bola de massa floti i dobli el seu volum, estarà llesta. 


** Podem preparar la massa el dia abans, li fem una bola i la posem a la nevera dintre d'una bossa de plàstic. I l'endemà seguim amb el següent pas.


Masa


Posa en el vas 120gr de sucre, 6-8 tires de llimona i de taronja  (només la part groga i taronja) i tritura 20 seg|vel 10.


Amb l'espàyula, baixa el sucre aromatitzat cap al fons del vas. Afegeix 60gr de llet, 3 ous, i 15 de llevat fresc, 30gr d'aigua d'azahar i 450gr de farina de força, un polsim de sal, i la bola de la massa mare. Barreja 30 seg|vel6 i inicia 2 min/Amassar.


Retira el cubilet i inicia 3 min/Amassar i ves afegint 80gr ede mantega en trossos per l'obertura de la tapa. Sense desmontar el vas de la màquina, col.loca el cubilet, cobreix el vas i la màquina amb dos draps o una bossa hermètica per congelats. Deixa reposar fins que surti per l'obertura (aprox. 1 hora, en funció de la temperatura ambient).


Amb l'espàtula, baixa la massa cap al fons del vas i inicia 1min|Amassar. Retira la massa del vas (estarà tova) i col.loca-la  sobre una superfície enfarinada. Dóna-li froma rectangular i, amb l'ajuda del rodet, extent-la formant un rectangle d'aprox. 30x48 cm.


Posa en el vas 50gr de mantega i 100gr de sucre morè i barreja 20seg|vel 2.


Unta la massa amb la barreja, reparteix per sobre les fruites confitades, i les ametlles i enrotlla-la pel costat més llarg.



Uneix els extrems per formar el trotell  (quedarà una corona de Ø 35 cm). Col·loca-la a la bandeja de forn forrada amb paper de forn.



Talla el tortell en rodelles d'aprox. 3 cm deixant sense tallar la part central. Amb estisores i untades prèviament amb aigua així la massa no s'enganxarà a les tisores.



Introdueix una mà pel centre del tortell sota d'una rodella, i obrint cap enfora gira-la 45º. Repateix el procés amb totes les rodelles fromant un ventall. Pinta amb ou batut i deixa reposar fins que dobli el seu volum.



Precalenta el fron a 200°C.


Forneja durant 5 minuts a 200°C, baixa després la temperatura a 180°C y forneja 15-20 minutos más. Deixa refredar abans de tallar-lo i servir.




Us deixo el procés d'elaboració:



Espero que us hagi agradat!!!


Si voleu més informació sobre Thermomix® , voleu veure una demostració, només us heu de posar en contacte amb mi a través del formulari del meu blog i em posaré en contacte amb vosaltres!


POTSER US INTERESSA:


- PROMO FINS EL 10 DE DESEMBRE. CLICA


- BARRETES DE 5 CEREALS. CLICA

Solicita demostración
02 December 2019
icon-print-2