Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Llenties estofades amb shitake

18 January 2022

Tiempo de preparación 00:05:00 mins

Ración para 2 personas

18 January 2022

Hola! aquests dies després de festes de Nadal, i amb ganes de desintoxicar el cos us proposo un plat calent amb moltes propietats nutritives i que us escalfarà el cos! Un estofat de llenties per a dues persones, que el podreu congelar i així tenir-lo pel dia que us vingui de gust; súper bo!

Ingredientes

  • 110gr llenties pardines
  • 20gr de pebrot verd en trocets
  • 65gr de carrota
  • 15gr d'oli d'oliva verge extra
  • 1 polsim de sal
  • 3 dents d'all sense pelar
  • 60gr de ceba a trocets
  • 1 fulla de lleurer
  • 60gr de bolets shitake tallat a quarts
  • 400gr d'aigua

Pasos de la receta

1 Paso
Renta bé els 110gr de llenties pardines dintre del cistellet.
2 Paso

Posa en el vas les llenties escurrigudes, els 65gr de carrota tallada a trossos petits, els 20gr de pebrot verd a trossos petits, una mica de pebre dolç vermell en pols, 15gr d'oli d'oliva, una mica de sal, 3 dents d'all nets i amb la pela, els 60gr de ceba tallada a trossos petits, la fulla de lleurer, els 60gr de bolets shitake i els 400gr d'aigua.


3 Paso

Programa 30min/100ºC/gir invers/ vel.  cullerera. Que profiti!

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración