Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

<p>Bones a tots/es!</p> <p>Aquí teniu el meu blog com <strong>Agent Comercial de Thermomix® </strong> <strong>Girona</strong>!</p> <p><strong>Thermomix® </strong> ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!</p> <p>Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !</p> <p>Sóc de <strong>Figueres</strong>, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les <strong>comarques de Girona i Barcelona.</strong></p> <p>Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu <a href="https://thermomix-girona.es/mariona-camos-piera" target="_blank"><strong>blog</strong></a>!</p> <p>Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!</p> <p>@mammiona</p>

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Turrons per Nadal

02 diciembre 2018
02 diciembre 2018
Categoría:

Ja ens trobem en plena campanya de Nadal, i amb els motlles repartits a tots els clients, estem apunt per fer els turrons!!!


Nosaltres hem decidit que els decorarem ben bonics per fer un detallet a la família (quan les petiues hagin acabat de pintar els motlles, faré un altre post per ensenyar-vos-els)


Molts de vosaltres em pregunteu on trobar les receptes dels turrons, doncs molt senzill, si esteu subscrits al cookidoo.es accediu a la lupa, i escriviu “turrones”, optindreu un ventall de receptes de tots els gustos i sabors! Aquí us en deixo l’exemple!


Espero que en feu molts, que en regaleu molts i que disfruteu fent-los ja que el Thermomix® ens ho posa ben fàcil!


Envieu-me el resultat, quins heu fet i quin us ha agradat més!!!! Solicita demostración
02 diciembre 2018