Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Torró de xocolata i kikos

29 noviembre 2017
29 noviembre 2017
Categoría:

S’acosta el Nadal i amb ell les postres típiques com els torrons! I aquest any a casa els farem homemade amb el nostre Thermomix® !


Ahir vaig començar amb el torró de kikos, que el vaig adaptar de la recepta de torró d’arròs inflat, i als ingredients que tenia.


Ingredients


200gr llet condensada (la recepta original és amb 200gr Nocilla Casera)


300gr de xocolata amb llet


100gr de kikos . (Variant: fer-lo amb arròs inflat, neules, crispies...)


sal


Preparació



  1. Trocejar la xocolata 2seg Turbo i repetir la operació dues vegades més.

  2. La desfarem 4min 80º vel3

  3. Quan faltin 30seg, hi afegirem la nocilla i per últim shi barregen els kikos.

  4. Finalment, posem la massa en un motlle de turró, o bé dintre un brick de llet tallat per la meitat. El forrem amb film transparent, i col•loquem dues fulles de paper de forn deixant que sobresurti pels laterals per després poder-lo tapar. Allisem bé la massa amb l’ajuda d’una cullera i el deixem refredara temparetura ambient.

  5. Cubrim el turró amb el paper de forn i el tapem, el deixem reposar a la nevera.



Que aprofiti!!!!!!

Solicita demostración
29 noviembre 2017