Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

<p>Bones a tots/es!</p> <p>Aquí teniu el meu blog com <strong>Agent Comercial de Thermomix® </strong> <strong>Girona</strong>!</p> <p><strong>Thermomix® </strong> ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!</p> <p>Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !</p> <p>Sóc de <strong>Figueres</strong>, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les <strong>comarques de Girona i Barcelona.</strong></p> <p>Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu <a href="https://thermomix-girona.es/mariona-camos-piera" target="_blank"><strong>blog</strong></a>!</p> <p>Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!</p> <p>@mammiona</p>

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Pre-llançament TM6

10 marzo 2019
10 marzo 2019
Categoría:

Hola!!!!


avui us parlaré de la SORPRESA que Vorwerk Thermomix® ens va fer a la Convenció Anual 2019, celebrada a Granada.


Va ser tant la sorpresa, que mentre tots estaven aixecats aplaudint, servidora es va quedar immòbil a la butaca de la sala gran del Palacio de Congresos de Granada, sense reaccionar, que si m’arriben a punxar no em treuen sang.


No ens esperàvem per res del món aquest avanç tant ràpid de la tecnologia!


Amb Thermomix® sents la innovacióAquest viatge ha estat molt especial. Us explico, que en un principi, tot i que me’l vaig guanyar amb treball, temps i esforç, no em feia massa il•lusió, preferia anar a Granada amb la família. Però ara, post-tornada, reflexiono i crec que he tingut molta sort per haver estat partícep de la presentació del nou model de Thermomix® Tm6, en viu i directa!


Estic treballant en una de les empreses més grans del món, i a Granada ens ho van demostrar. Tot tan matriculat, pensat, i treballat durant temps en secret, i de cop: Booooooommmmmm! Aquí teniu el TM6!


CLICA per veure video promocional del nou model de Vorwerk Thermomix® Tm6.
Què inclou el nou model Thermomix® Tm6?


El nou model Tm6 té un preu de 1259€, i es començarà a comercialitzar a partir del juny, però des de JA el podeu reservar per 99€.
Si estàs interessat no dubtis en contactar amb mi, omplint el formulari del meu blog!!!


Gràcies!!!

Solicita demostración
10 marzo 2019