Nutella casera

#Alimentación infantil 29 noviembre 2017

Ara que està tant de moda "l'oli de palma" i a l'hora és tan perjudicial, us vull escriure una recepta que molts la gaudirem sense haver d'anar al súper i menjar-nos una delícia sense saber quins ingredients porta realment.


Aquí la teniu!!!


Ingredients


100gr avellanes torrades i pelades


150gr de sucre


200gr llet sencera


100gr de xocolata negra fondant


100gr de xocolata blanca fondant


100gr de xocolata amb llet fondant


150gr d'oli de girasol/ oli de coco


Preparació



  1. Triturem les avellanes i el sucre 15seg vel10, que quedi una pasta.

  2. Afegim les xocolates fondants, i triturem 20seg vel9

  3. Afegim la llet sencera i l'oli de girasol i programem 7min 50º vel4

  4. Aboquem la crema en un recipient de vidre i la deixem refredar.

  5. Conservem a la nevera. (duració màxima  uns 10 dies)


Foto cedida per Tània Funalleras