Noves col·leccions de tardor!

#Noticias Blog 05 octubre 2017

Bon dia!


Dono la benvinguda al meu blog a Blogoesfera informant de les noves col·leccions que han sortit aquest mes d'octubre i novembre de 2017! mmmmmmm...


Quines ganes de començar a conèixer aquestes noves receptes!


1. SABOR A BOSQUE: ara ve el temps dels bolets, fruita vermella i carn de caça i entaular-nos! tots els sabors del bosc en una sola col·lecció amb 12 receptes per omplir els dies de tardor amb sabors intensos i naturals.


2. TODO PIZZA: la pizza és un dels aliments més consumits arreu del món, i dóna la possibilitat de combinar infinitat d'ingredients. Aquí en tens 12 per gaudir-les en família! t'animes?


3. PERAS Y MANZANAS: noves idees per preparar deliciosos plats dolços i salats amb dues fruites molt econòmiques com a protagonistes. Treiem partit a la pera i a la poma amb aquestes 12 receptes.


4. SUPERFOOD: Sentint-nos més sans i energètics augmentant la ingesta d'aquestes superaliments rics en nutrients pel nostre orgnaisme i la nostra salut! Kale, quinoa i cúrcuma, anem a conèixer-les?A gaudir de la tardor!


5. 100% HUEVO: un aliment molt present en la nostra dieta que es consumeix a tot el món. de fàcil difestió i amb un alt contingut en proteïna es l'aliat per la cuina diària.


6. HALLOWEEN: Receptes divertides per una tradició terrorífica! zombis, bruixes, fantasmes... Atreveix-te a preparar 13 receptes sense tenir por a res!


7. 1 MOLDE 10 RECETAS: receptes dolces i salades, ben fàciles de fer totes en un sol motlle.


8. GUISOS DE PATATA: patates guisades amb carn, peix.. una varietat de receptes apunt perquè vingui la fred!