Menú setmanal i llista de la compra

#Técnicas básicas 18 septiembre 2018

Bon dia!!!!


Avui una clienta m'ha enviat la seva planificació setmanal i us en vull fer cinc cèntims, com també compartir-la amb tots vosaltres! 


Com us vaig explicar en la darrere publicació sobre els Avantatges del TM5, un dels més importants és l'estalvi de temps i el poder planificar-te la setmana per tal de poder tenir tots els ingredients a mà el dia que toquen cuinar-los.


Aquí us mostro el seu exemple de planificació setmanal (amb el seu permís): 
Doncs bé, aquesta funció del web oficial de Thermomix®  (cookidoo.es) ens dóna la possibilitat de tenir la llista de la compra més a mà, concretament en el mateix mòbil.


Els ingredients te'ls classifica per 'grups d'ingredients', i així el temps que perds al súper disminueix considerablement. 


Si el teu Thermomix® ja venia amb el cook-key tindràs un avantatge afegit, i és que tota aquesta planificació setmanal que hauràs organitzat la tindràs a dintre el Thermomix® amb un sol click (apretant la icona de sincronització) i així podràs seguir les receptes d'una manera guiada en la mateixa pantalla del teu Thermomix® . És fantàstic!


Espero que us serveixi el post, anem-li a treure suc al nostre Thermomix® !


Fins la propera!!! i recordeu que està vigent la Edició Oriente fins el 8 d'Ocutbre +info


PD. Gràcies E.J.M per la foto de la teva planificació X|X