Get Cooking with Thermomix®

#Noticias Blog 29 enero 2019

Cada dia rebo moltíssimes fotos dels meus clients, contents d’haver fet el cop de cap que tanta por els feia.


La primera pregunta que els meus clients em van fer en el seu dia, va ser: “tinc por de no fer servir el Thermomix® ”. Molts d’ells han estat gairebé un any que si ara sí, ara no; però finalment s’han decidit i ara em diuen: “Ojalà l’hagués comprat abans el Thermomix® ”.


Thermomix® és una inversió i per molts de nosaltres bastant cara, però l’eficiència, l’estalvi de temps a la cuina, l’aprofitament d’aquest temps (mentre el Thermomix® cuina, nosaltres aprofitem per fer d’altres coses, com per exemple, jugar amb els nens, rentar els plats, fer el llit, llegir, fer esport, mirar la tele, etc...) entre d'altres, fan que valgui la pena la seva compra.


Us deixo algunes de les fotos que he seleccionat dels meus clients perquè veieu que amb Thermomix® podem fer de tot: aperitius, primers plats, segons plats, postres, begudes, pans, smoothies, menús complerts, etc...


Ja saps si vols més informació sobre el funcionament del Thermomix® , o t'interessa que et faci una demostració, posa’t en contacte en mi a través del formulari del meu blog!!!!


Que aprofiti!!!!!


Gràcies a tots/es aquestes clientes que sempre pensen amb mi! Una forta abraçada i seguim treballant!