Galtes de porc estofades amb Thermomix®

#Carnes y aves 17 febrero 2019

Hola!!!


avui us porto la recepta de "Carrilleras estofadas" amb Thermomix® , que es troba dins la col·lecció ESTOFADOS en el cokidoo.


No som massa a casa d'estofats, però les galtes de porc queden tan i tan bones que no ens podem resistir a almenys fer-les una vegada al mes.


I avui toquen, tot i que us deixaré el procés i demà el resultat! ja que les tindré marinant-se durant 12 hores a la nevera (tot i que en el cookidoo ens diuen només 8).


Som-hi anem per feina!


PREPARACIÓ


Les 6 galtes de porc han d'estar sense l'os, ni el greix que les recobreix, i partides per la meitat, si li demaneu al vostre carnisser de confiança us ho farà encantat, i recordeu de guardar els ossos ja que en ajudaran a fer un bon caldo!


  1. Col·loca un bol sobre la tapa del Thermomix® i posa-hi les 6 galtes, 1 cabeça d'alls, 1 fulla de lleurer, 10 grans de pebre, 3 claus, farigola, 1cp de sal, 150gr de carrotes trocejades, 150gr de ceba, 80gr de porro, i 500gr de vi negre. Barregem uniformament amb l'espàtula. Cobrim amb film transparent i reservem a la nevera fins l'endemà.


Demà que us ensenyaré el següent pas i el resultat final!!!


Podreu esperar???? jijijij...


Si voleu més informació sobre el Thermomix® , no dubteu en contactar en mi mitjançant el formulari del meu blog!


Gràcies!!!


Quina promo està vigent?


- Gran Oportunitat (clica per +info) - Promoció vàlida fins l'11 de març.


- Edició Bebé (clica per +info) - Promoció permenent.