Fricandó amb Thermomix®
#Carnes y aves 15 octubre 2020
Hola!
Avui us porto una recepta que em demaneu molt i que el resultat és espectacular! La recepta que us escric és per 4 persones. La primer part que és la picada l'haureu de fer manual, però la resta pels que estigueu acostumats la podreu fer guiada des del cookidoo amb el nom de: "Ternera con setas al brandy".
Som-hi!
PICADA
•2 nyores
•25gr ametlles torrades
•25gr avellanes torrades
•2 nous
•1 grapat de pinyons torrats
•2 alls
•1 branqueta de julivert
Anem a fer la picada amb el Thermomix® :
1.Amb el vas sec i net, posa les nyores i pulveritza 5seg|vel.6.
2.Afegim les ametlles, les nous, els pinyons i programem 7seg|vel.6.
3.Afegir els alls i el julivert i programar 7seg|vel.6. Comprovar que està tot ben triturat, baixar la picada de les parets i tornar a programar 5seg|vel.6 RETIRAR I RESERVAR.
** Si sou més de 4 persones, duplica totes les quantitats dels ingredients de la picada, i segueix els mateixos passos)
FRICANDÓ
• 200 g de bolets variats (jo he posat rovellons)
•2 - 3 dents d'all
•1 ceba gran
•50 g de aceite de oliva
•120 g de tomata triturat natural
•600 g de babeta de vedella en filets tallats en 3-4 troços (salpebrats i enfarinats) (podeu posar fins a 800gr de filet de vedella)
•50 g de brandy
•1 cp de sal
• 200gr d’aigua
•500 g de patates de guarnició pelades (pequeñas)
•1 cg de julivert fresc picat
Anem a fer el fricandó amb el Thermomix® :
2.Posa en al vas l’all, les cebetes i l’oli i troceja 3 seg|vel 5. Sofregeix 7min|120°C|vel1.
3.Afegeix la tomata i afoga 5min|120°C|vel1.
4.Incorpora els filets enfarinats i treu l’excés de farina, el brandy i 1min|Varoma|giro inverso|vel1 sense posar el cubilet.
5.(Incorporem la picada) agreguem la sal y els bolets i l’aigua. Situa el recipient varoma en posició amb les patates, tapa i programa 30min|Varoma|giro inverso|vel cuchara.
6.Col·loca les patates i els filets en unrecipient per servir, tira una mica de julivert picat per sobre i serveix.
I a gaudir!!!! Espero que us agradi i que comenteu què us ha semblat!