Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Fricandó amb Thermomix®

15 October 2020
15 October 2020
Categoría:

Hola!


Avui us porto una recepta que em demaneu molt i que el resultat és espectacular! La recepta que us escric és per 4 persones. La primer part que és la picada l'haureu de fer manual, però la resta pels que estigueu acostumats la podreu fer guiada des del cookidoo amb el nom de: "Ternera con setas al brandy".


Som-hi!


PICADA


•2 nyores


•25gr ametlles torrades


•25gr avellanes torrades


•2 nous


•1 grapat de pinyons torrats


•2 alls


•1 branqueta de julivert


  Anem a fer la picada amb el Thermomix® :


1.Amb el vas sec i net, posa les nyores i pulveritza 5seg|vel.6.


2.Afegim les ametlles, les nous, els pinyons i programem 7seg|vel.6.


3.Afegir els alls i el julivert i programar 7seg|vel.6. Comprovar que està tot ben triturat, baixar la picada de les parets i tornar a programar 5seg|vel.6 RETIRAR I RESERVAR.


** Si sou més de 4 persones, duplica totes les quantitats dels ingredients de la picada, i segueix els mateixos passos)



FRICANDÓ


• 200 g de bolets variats (jo he posat rovellons)


•2 - 3 dents d'all


•1 ceba gran


•50 g de aceite de oliva


•120 g de tomata triturat natural


•600 g de babeta de vedella en filets tallats en 3-4 troços (salpebrats i enfarinats) (podeu posar fins a 800gr de filet de vedella)


•50 g de brandy


•1 cp de sal


• 200gr d’aigua


•500 g de patates de guarnició pelades (pequeñas)


•1 cg de julivert fresc picat


    Anem a fer el fricandó amb el Thermomix® :


2.Posa en al vas l’all, les cebetes i l’oli i troceja 3 seg|vel 5. Sofregeix 7min|120°C|vel1.


3.Afegeix la tomata i afoga 5min|120°C|vel1.


4.Incorpora els filets enfarinats i treu l’excés de farina, el brandy i 1min|Varoma|giro inverso|vel1 sense posar el cubilet.


5.(Incorporem la picada) agreguem la sal y els bolets i l’aigua. Situa el recipient varoma en posició amb les patates, tapa i programa 30min|Varoma|giro inverso|vel cuchara.


6.Col·loca les patates i els filets en unrecipient per servir, tira una mica de julivert picat per sobre i serveix.


I a gaudir!!!! Espero que us agradi i que comenteu què us ha semblat!



Solicita demostración
15 October 2020