Filet Wellignton amb Thermomix®

#Carnes y aves 06 mayo 2019

Hola!!!!


Aquests dies amb tants de festius he estat una mica out del blog, però he pensat en vosaltes, per això vull cmpartir amb vosaltres la recepta del "Solomillo Wellington". Va quedar molt bo, tot i que en un primer moment em va semblar complicat per les explicacions que em dóna la recepta, després vaig veure que no ho era gens.


PREPARACIÓ


1. Calentar una paella gran amb mantega i oli i sellem els 1200gr aprox. de filet per tots dos costats. El retirem i l'untem de mostassa (reserva l'oli amb la mantega de la paella).


2. Posa en el got 300gr de bolets frescos de temporada (jo vaig posar xampinyons) i els 50gr de castanyes i troceja 4seg|vel4. Retira a un bol i reserva.


3. Posa en el got 80gr de ceba, amb l'oli i la mantega de la paella que havíem reservat i troceja 4seg|vel5. Sofregeix 4min|120ºC|vel.cullera.


4. Agrega el trocejat de bolets i castanyes, 1/2 cp de farigola seca, 1/2 cp de sal, i 1 pessic de pebre negre. Sofergeix 8min|120ºC|gir invers|vel.cullera.


5. Afegeix 20gr de vi de madeira (jo vaig posar Brandy), 100gr de foie i programa 2min|varoma|gir invers|vel.cullera sense posar el cubilet, per facilitar l'evaporació. Retira del bol i deixa refredar durant 30minuts.


6. Col.loca els 8 talls de pernil salat lleugerament montats formant un rectangle sobre el film transparent. Posa a sobre el sofregit de castanyes i bolets, i a sobre el filet. Amb l'ajuda del film transperent, fes un farcell assegurant-nos que el filet quedi ben cobert i sense aire. Reserva 15minuts a la nevera.


7. Pre-escalfa el forn a 210ºC. Forra la bandeja del forn amb paper de forn i reserva.


8. Sobre un altre rectangle de film transperent, col.loca la làmina de pasta de full i pinzella tot el voltant amb ou batut.


9. Col.loca el rotlle farcit que teníem a la nevera i col.loca'l al mig de la pasta de full retirant poc a poc el film transparent.


10. Embolcallem el filet amb la pasta de full i amb l'ajuda del film transparent ho sellem tot fins que quedi el filet ben cobert sense cap obertura.


11. Retirem el film transparent i col.loquem el rotlle que hem fet amb la unió de la massa mirant cap avall.


12. Pinta tota la superfície de la pasta de full amb ou batut. Punxa la massa perquè surti el vapor.


13. Forneja durant 35-40min. a 210ºC. Retira del forn, deixa refredar durant 5minuts abans de tallar.




Espero que us agradi i que gaudiu de la recepta!



  • Recordeu que avui 6/05/2019 és l'últim dia de la PROMO TM5 amb doble got INCLÒS per 1199€ 

  • Encara estàs a temps a reservar el NOU TM6 per 99€ (preu total 1259€)


LATRES RECEPTES QUE ET PODEN INTERESSAR:


- Dinar de Pasqua


- Anem de viatge


- Rainbow cake