Dieta Saludable amb Thermomix®

#Dietas especiales 17 enero 2019

Comencem el mes de Gener, tots amb moltes ganes de perdre aquells quilets de més que ens han aportat les festes i dinars familiars.


Aquí us deixo el meu menú setmanal perquè agafeu idees d'alimentació sana. He intentat deixar de banda tot tipus de carns, almenys vermelles, i focalitzar els nutrients que ens aporten les verdures, en forma de cremes o al vapor; les llegums només dos dies a la setmana; i que tots els àpats tinguin proteïna, ous, bolets o peix. 


Thermomix® ens ofereix un ventall de possibilitats, i cookidoo.es, la seva plataforma oficial, ens ajuda en la planificació dels menús setmanals per estalviar-nos temps a la cuina i a ser més eficients en el nostre dia a dia.


Espero que us serveixi! 
** Vull recalcar que potser alguns àpats em serviran per altres dies, ja que les quantitats d'alguns menús són per 4 o 6 persones. Us haureu de fixar en les racions dels plats i modificar segons el vostre planning.


** Recordeu que no sóc nutricionista, per tant pregunteu sempre al vostre nutricionista abans de començar cap dieta, i recordeu també que l'exercici físic ens ajudarà molt a reduir el nostre índex de greix corporal.


Som-hi!!!!


Si necessites més informació sobre el Thermomix® , no dubtis en contactar en mi a través del formulari del meu blog!!!!


Gràcies!!!