Com funciona el cook-key?

#Técnicas básicas 11 octubre 2018

El Cook-key és l'aparell que et permet connectar el teu Thermomix® Tm5 via wifi i descargar les teves receptes preferides de Cookidoo d'una manera guiada. Inclou una subscripció gratuïta a Cookidoo.es durant 6 mesos.


Si tens el Tm5 des d'abans del febrer de 2017, no tindràs el cook-key i segurament et deus estar preguntant si et val la pena o no comprar-lo.Si em preguntes a mi, fan incondicional, doncs jo sí me'l compraria, i de fet, jo me'l vaig comprar perquè el meu Thermomix® és del desembre de 2016 i hi vaig veure un avenç en la manera de cuinar i planificar-me la setmana amb els més de 3000 receptes que hi ha en el cookidoo.es.


Un cop et planifiques la setmana, tens l'opció de descarregar-te la llista de la compra, i com que la pots veure des del telèfon mòbil, fa que tot sigui més fàcil i cómode en el supermercat, ja que et classifica els aliments segons la secció a la qual pertanyen. 


És important saber, que el cook-key no és compatible amb models Thermomix® anteriors, com el TM31 o TM21. Però sí que et pots donar d'alta en el web cookidoo.es si tens el model TM31 i poder gaudir de les receptes. Al subscriure't per primer cop et donen 1 mes gratuït de prova i en acabar pots pagar 36€/any i tenir en obert totes les col.leccions i receptes que hi ha al web i gaurdir dels llibres que cada mes surten en digital. Evidentment no les podràs tenir de forma guiada a la pantalla ja que aquesta opció només li és permès en el TM5.


Si vols saber com sincronitzar el cook-key des del teu Thermomix® al web de cookidoo segueix l'enllaç següent:


https://youtu.be/PZ7bpQe7Bl4


A disfrutar-lo!!!!